Aflevering 4: Showtime!

Beschrijving van de aflevering:

Het is een grote dag op het schip - het kapitein's gala, wat bijgewoond wordt door de VIP-gasten. Jamie deelt een intiem moment met Olly, terwijl Vivian zich vermaakt met Lily, een van de gasten, waarbij ze grote gevolgen riskeert als ze wordt betrapt. Jamie en Vivian verzamelen genoeg bewijs om naar de autoriteiten te stappen over Pippa's verdwijning, ze hebben alleen de Entertainment Crew nodig om hun te steunen. Deze mannen runnen echter hun eigen illegale bedrijf en willen niks te maken hebben met de politie, tenzij Jamie bereid is om eerst een gevaarlijke tegendienst uit te voeren. Terwijl het kapitein's gala ten einde loopt en het thuisfront in zicht komt, duikt er groot gevaar op voor één van de bemanningsleden.

Show more Show less

Actors in episode:

Jean Louis Boyer, Oscar Kennedy, Jodie Tyack

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Drama
Wreck

Beschrijving:

Welkom aan boord van het schip vol nachtmerries. Op zoek naar antwoorden over zijn vermiste zus sluit de 20-jarige nieuwe aanwinst Jamie zich aan bij de bemanning van het cruiseschip Sacramentum. Jamie wordt al snel ingewijd in het cruiseleven en krijgt een spoedcursus over de groepen binnen het personeel. Het leven aan boord is een odyssee van feesten en uitbundigheid, totdat er aan boord een reeks bloeddorstige moorden plaatsvindt. Jamie wordt gedwongen om detective te worden en de sinistere waarheid te ontdekken. Complottheorieën, komedie en een vleugje slasher.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905