Aflevering 6: Needle in a Gaystack

Beschrijving van de aflevering:

Terwijl de relatie tussen Vivian en Lily nieuwe hoogtes bereikt, belandt Jamie in een angstaanjagende situatie en moet hij al zijn moed en kracht gebruiken om te ontsnappen. Eenmaal herenigd vertelt Jamie aan Vivian en de rest van de groep wat hij heeft ontdekt. Samen maken ze een plan om bewijs te verzamelen en de wereld te vertellen wat ze hebben ontdekt. Iedereen uit Jamie's directe omgeving krijgt een taak en de groep splitst zich op, waardoor Jamie en Olly eindelijk een moment samen hebben. Maar terwijl de groep zijn werk doet, ontdekt Jamie dat de waarheid over wat er met Pippa is gebeurd slechts het topje van de ijsberg is. Het Sacramentum bevat een angstaanjagend geheim dat groter is dan iemand van hun ooit had kunnen bedenken.

Show more Show less

Actors in episode:

Jean Louis Boyer, Oscar Kennedy, Jodie Tyack

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Drama
Wreck

Beschrijving:

Welkom aan boord van het schip vol nachtmerries. Op zoek naar antwoorden over zijn vermiste zus sluit de 20-jarige nieuwe aanwinst Jamie zich aan bij de bemanning van het cruiseschip Sacramentum. Jamie wordt al snel ingewijd in het cruiseleven en krijgt een spoedcursus over de groepen binnen het personeel. Het leven aan boord is een odyssee van feesten en uitbundigheid, totdat er aan boord een reeks bloeddorstige moorden plaatsvindt. Jamie wordt gedwongen om detective te worden en de sinistere waarheid te ontdekken. Complottheorieën, komedie en een vleugje slasher.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905