Aflevering 2: Ship of Dreams

Beschrijving van de aflevering:

De negentienjarige Jamie Walsh gaat aan boord van de Sacramentum. Hij heeft Cormac (een bemanningslid van Velorum) betaald om zijn rol aan boord over te nemen zodat hij kan onderzoeken wat er echt gebeurd is met zijn vermiste zus, die drie maanden geleden van hetzelfde schip verdween. Tijdens zijn introductie ontmoet hij de autocratische officieren van het schip en andere nieuwe bemanningsleden - allemaal staan ze te popelen om voor het eerst de vrijheid te proeven van het weg zijn van huis. Al snel is er een band opgebouwd tussen Jamie en mede-nieuwkomer Vivian, dan ontmoet hij de jonge, charmante Filippijnse ober Olly en hij voel zich meteen aangetrokken. Terwijl de nieuwe bemanningsleden een wild introductiefeest vieren, wordt een bemanningslid gruwelijke manier aangevallen.

Show more Show less

Actors in episode:

Jean Louis Boyer, Oscar Kennedy, Jodie Tyack

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Drama
Wreck

Beschrijving:

Welkom aan boord van het schip vol nachtmerries. Op zoek naar antwoorden over zijn vermiste zus sluit de 20-jarige nieuwe aanwinst Jamie zich aan bij de bemanning van het cruiseschip Sacramentum. Jamie wordt al snel ingewijd in het cruiseleven en krijgt een spoedcursus over de groepen binnen het personeel. Het leven aan boord is een odyssee van feesten en uitbundigheid, totdat er aan boord een reeks bloeddorstige moorden plaatsvindt. Jamie wordt gedwongen om detective te worden en de sinistere waarheid te ontdekken. Complottheorieën, komedie en een vleugje slasher.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905