Aflevering 3: Catch of the Day

Beschrijving van de aflevering:

Jamie wordt wakker met de meest verschrikkelijke kater, maar is vastbesloten om zijn onderzoek verder voort te zetten. Inmiddels neemt hij mede-nieuwkomer Vivian in vertrouwen over de echte reden van zijn aanwezigheid op het schip, ze beginnen een plan te vormen, dat onmiddellijk misloopt wanneer ze slecht nieuws ontvangen over een mede-bemanningslid. Jamie en Vivian bereiken een doorbraak en vinden een aanwijzing, hierdoor vragen ze droomboot Olly om een grote gunst, namelijk om in de machinekamer van het schip te mogen komen. Hier staan ze oog in oog met The Baby, een angstaanjagende figuur binnen de Filippijnse 'maffia' van het schip - een van de vele stammen aan boord.

Show more Show less

Actors in episode:

Jean Louis Boyer, Oscar Kennedy, Jodie Tyack

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Drama
Wreck

Beschrijving:

Welkom aan boord van het schip vol nachtmerries. Op zoek naar antwoorden over zijn vermiste zus sluit de 20-jarige nieuwe aanwinst Jamie zich aan bij de bemanning van het cruiseschip Sacramentum. Jamie wordt al snel ingewijd in het cruiseleven en krijgt een spoedcursus over de groepen binnen het personeel. Het leven aan boord is een odyssee van feesten en uitbundigheid, totdat er aan boord een reeks bloeddorstige moorden plaatsvindt. Jamie wordt gedwongen om detective te worden en de sinistere waarheid te ontdekken. Complottheorieën, komedie en een vleugje slasher.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905