Tv kijken op je kot? Zo doe je dat zonder zorgen!
Terug naar de blog

Tv kijken op je kot? Zo doe je dat zonder zorgen!

23/09/2021 Zenderaanbod Zo doe je dat

Het nieuwe academiejaar gaat van start. Je kot is ingericht, je boeken liggen klaar en je kan eindelijk starten met je studies. Natuurlijk wil je ook op kot je favoriete tv-programma’s en series niet missen, en kan je tv dus absoluut niet ontbreken. Wil je tv kijken op kot? Met onze 3-in-1 tv APP (sport, tv en films/ series) doe jij dat zonder zorgen.

APP TV, dat is tv kijken via het internet

APP TV, dat is tv kijken zonder kastjes, kabels en gedoe. Je hebt gewoon een internetverbinding nodig (wifi/ 3G/ 4G/ 5G). Handig dus als je een gemakkelijke oplossing zoekt op kot!

Zo’n abonnement heeft ook heel wat voordelen:

Je hebt keuze uit 3 abonnementen: APP TV Light, Basic of Plus.

Het verschil zit in het aantal zenders: wil je toegang tot 38, 59 of 75 zenders? Dat is aan jou. Daarnaast heb je bij Basic en Plus ook toegang tot de volledige Canal+ Series catalogus met topfilms en series, want die zit gratis inbegrepen bij deze twee abonnementen. Een avondje series of films kijken met kotgenoten? Met de Canal+ Series catalogus heb je steeds voldoende entertainment, want er worden op regelmatige basis nieuwe toptitels toegevoegd.

2. De APP kan je op 5 verschillende toestellen installeren

Handig als jij naar je favoriete soap wil kijken, terwijl je kotgenoot bijvoorbeeld liever de voetbal volgt.

Via APP TV heb je ook toegang tot al de interactieve functies zoals Restart & Replay

Je favoriete programma’s missen, dat is verleden tijd. Met de APP heb je toegang tot al de interactieve functies. Zo kan je de tv-gids raadplegen, programma’s opnemen en met Restart & Replay kan je programma’s herbekijken.

4. APP TV is altijd opzegbaar

Zit je in de vakantieperiode niet op kot? Je abonnement kan je met één klik opzeggen. Het is altijd opzegbaar waardoor je niet voor een lange periode aan iets vasthangt.

5. Je kijkt waar en wanneer je dat wil (overal in Europa)

Op je laptop in bed, op je gsm in het kleinste kamertje of zelfs op een zonnig terras midden in ‘t stad: met APP TV kijk jij waar jij dat wil naar tv. Je hebt namelijk enkel een internetverbinding nodig. Simpel, he?

6. Binnen 5 minuten kijk jij naar tv

Een account aanmaken, dat is trouwens supersimpel. Slechts enkele minuten tijd kost het en je kan direct beginnen kijken.

7. De eerste 30 dagen kijk jij gratis

Wil je eerst testen of dit iets voor jou is? De eerste 30 dagen kijk jij volledig gratis. Zo kan je dat nieuwe academiejaar alvast goed inzetten!

Met de TV VLAANDEREN APP mis je nooit nog programma’s

De APP van TV VLAANDEREN, die kan je zowel downloaden voor je smartphone, tablet als televisie. Op de laptop surf je naar onze website als je gebruik wil maken van de APP.

Wil je de APP graag op je smart-tv downloaden? Zoek de App Store op je tv en meld je aan. In slechts 2 minuten maak jij een account aan en kan jij genieten van de APP. Geen smart-tv op kot? Geen probleem! Met Google Chromecast of Apple AirPlay kan je ieder programma naar je tv-scherm streamen. Of kijk via de laptop, tablet of je smartphone.

Wat is er nu op televisie?

Het najaar betekent ook dat er heel wat nieuwe programma’s op tv zijn. Daar schreven we al een volledige blog over, die vind je hier.

Is er toch eens een avond dat er niet veel op tv te zien is? Geen probleem, met de Canal+ Series Catalogus kijk je naar duizenden series en films. Wanneer je een abonnement van APP TV neemt (Basic of Plus), dan zit daar zoveel extra entertainment bij. Handig! Benieuwd wat er nieuw is in de catalogus? Ook dat lees je op onze blog.

Is APP TV iets voor jou?

De verschillende abonnementen ontdek je hier. De eerste 30 dagen kijk je gratis, waarom zou je het dan niet proberen?

TV VLAANDEREN wenst alle studenten een goede start van het academiejaar. Maak er een topjaar van!