Aflevering 1: Episode 1

Beschrijving van de aflevering:

Marco zou de perfecte man kunnen zijn. Hij is aantrekkelijk, intelligent, rijk en hij bezit een autobedrijf. Hij ontmoet Eva, een jonge vrouw die bij het bedrijf wil komen werken. Ondanks het feit dat hij succesvol is, brengt een trauma uit zijn verleden Marco naar een club waar hij zijn diepste verlangens de vrije loop laat.

Actors in episode:

Jaar: 2019
Instinto

Beschrijving:

Marco is een jonge zakenman en beheert een van de meest succesvolle technologiebedrijven ter wereld, Alva, dat net zijn nieuwste prototype op de markt heeft gebracht. Zijn vriend Diego werkt met hem samen, net als diens vrouw Bárbara. Eva, een jonge, ambitieuze ingenieur, voegt zich ook bij het team, maar zal de balans op het werk verstoren, zowel emotioneel als professioneel.

Acteurs:

Miryam Gallego, Ingrid García Jonsson, Mario Casas, Silvia Alonso

Rating:

Regisseurs:

Roger Gual

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast