Aflevering 6: Aflevering 6

Beschrijving van de aflevering:

José is verdwenen nadat Carol als zijn verzorger is verwijderd en hij in een crisis terecht is gekomen. Nu weet niemand in het Centrum waar hij is. Carol moet ondanks haar recente diskwalificatie teruggaan en er alles aan doen om de jongen te vinden. Ondertussen, zich niet bewust van de gevaren rond zijn broer, maakt Marco vooruitgang in zijn hypnotherapiebehandeling en haalt hij pijnlijke jeugdherinneringen op. Sara, die zich aan de kant geschoven voelt, probeert ondertussen de controle over de zaak van Marco terug te krijgen. De relatie tussen Eva en Diego koelt af terwijl ze probeert een manier te vinden om dichter bij Marco te komen en haar eigen familieconflicten op te lossen.

Show more Show less

Actors in episode:

Mario Casas, Ingrid García Jonsson, Silvia Alonso

Directors of episode:

Carlos Sedes (director), Roger Gual (director)

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
CANAL+ Series
Instinto

Beschrijving:

Marco Mur is een aantrekkelijke, succesvolle zakenman, die wordt achtervolgd door gebeurtenissen uit zijn verleden. Hoewel hij zijn best doet om gelukkig te worden, vindt hij alleen troost in sport en zijn lidmaatschap bij een privé club. Hier heeft iedereen vrij spel tot hun wildste erotische fantasieën, aangezien mensen zich (letterlijk) verbergen achter een masker. Alles verandert wanneer Marco Carol ontmoet. Zij is de nieuwe onderwijspsycholoog die zorgt voor zijn broer José, een 18-jarige bij wie het Asperger-syndroom is vastgesteld. Via haar ontmoet Marco zijn ergste vijand: zichzelf. En ontdekt hij dat het nooit te laat is om lief te hebben, ook al brengt dat pijn met zich mee.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905