Aflevering 3: Aflevering 3

Beschrijving van de aflevering:

De verschijning van Marco's moeder heeft een diepgaande invloed op Marco, die probeert de situatie het hoofd te bieden met hulp van Sara, zijn psycholoog. Sara is bereid alles in het werk te stellen om de reden achter de angstaanvallen van haar patiënt te achterhalen. Ondertussen groeien de vermoedens van Bárbara naarmate de relatie tussen Eva en Diego intenser wordt. Eva, vooral na het getuige zijn van de scène in de erotische club, lijkt steeds meer gefascineerd te raken door Marco en de mysterieuze aura om hem heen. Aan haar kant blijft Carol doorgaan met haar plan voor de rehabilitatie van José en brengt ze hem in contact met zijn broer. Er ontstaan al snel meningsverschillen tussen hen als gevolg van de tegenstrijdige wereldbeelden van Marco en de verzorger.

Show more Show less

Actors in episode:

Mario Casas, Ingrid García Jonsson, Silvia Alonso

Directors of episode:

Carlos Sedes (director), Roger Gual (director)

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
CANAL+ Series
Instinto

Beschrijving:

Marco Mur is een aantrekkelijke, succesvolle zakenman, die wordt achtervolgd door gebeurtenissen uit zijn verleden. Hoewel hij zijn best doet om gelukkig te worden, vindt hij alleen troost in sport en zijn lidmaatschap bij een privé club. Hier heeft iedereen vrij spel tot hun wildste erotische fantasieën, aangezien mensen zich (letterlijk) verbergen achter een masker. Alles verandert wanneer Marco Carol ontmoet. Zij is de nieuwe onderwijspsycholoog die zorgt voor zijn broer José, een 18-jarige bij wie het Asperger-syndroom is vastgesteld. Via haar ontmoet Marco zijn ergste vijand: zichzelf. En ontdekt hij dat het nooit te laat is om lief te hebben, ook al brengt dat pijn met zich mee.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905