Aflevering 2: Aflevering 2

Beschrijving van de aflevering:

Na het ontvangen van een mysterieus telefoontje van zijn moeder, maakt Marco zich zorgen en wordt hij bang. Hij worstelt om te zorgen dat zijn emotionele toestand zijn werk niet beïnvloedt. Ondertussen is de situatie bij zijn bedrijf al moeilijk genoeg. Diego is nog steeds vastbesloten om Eva aan te nemen, maar Marco is niet bereid dit te accepteren, tenzij hij stopt met hun affaire en teruggaat naar Bárbara. De spanning tussen neemt toe nadat Diego een verleidelijk aanbod ontvangt. Ondertussen probeert Carol in het speciaal onderwijscentrum alles te doen wat zij beschouwt als het beste voor José, de broer van Marco, zelfs als dit inhoudt dat ze de regels moet overtreden en hem weer in contact moet brengen met Marco.

Show more Show less

Actors in episode:

Mario Casas, Ingrid García Jonsson, Silvia Alonso

Directors of episode:

Carlos Sedes (director), Roger Gual (director)

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
CANAL+ Series
Instinto

Beschrijving:

Marco Mur is een aantrekkelijke, succesvolle zakenman, die wordt achtervolgd door gebeurtenissen uit zijn verleden. Hoewel hij zijn best doet om gelukkig te worden, vindt hij alleen troost in sport en zijn lidmaatschap bij een privé club. Hier heeft iedereen vrij spel tot hun wildste erotische fantasieën, aangezien mensen zich (letterlijk) verbergen achter een masker. Alles verandert wanneer Marco Carol ontmoet. Zij is de nieuwe onderwijspsycholoog die zorgt voor zijn broer José, een 18-jarige bij wie het Asperger-syndroom is vastgesteld. Via haar ontmoet Marco zijn ergste vijand: zichzelf. En ontdekt hij dat het nooit te laat is om lief te hebben, ook al brengt dat pijn met zich mee.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905