Aflevering 7: Aflevering 7

Beschrijving van de aflevering:

Na José's enerverende redding heeft Marco besloten hem mee te nemen naar zijn huis en daar te laten verblijven. Hij heeft de steun van Carol, maar moet vechten voor de voogdij tegen het speciale centrum voor minderjarigen en tegen Laura, die een manier wil vinden om haar relatie met haar zoon nieuw leven in te blazen. Voor het eerst wordt Marco gedwongen zijn huis te delen met anderen en om met deze situatie om te gaan, wordt hij begeleid door Sara. Ondertussen worden de zaken ingewikkelder bij Alva, met name voor Eva. Bárbara heeft besloten wraak te nemen en dit zou niet alleen hun huidige project in gevaar kunnen brengen, maar ook de toekomst van het hele bedrijf. Bovendien brengen enkele onthullingen Diego dichter bij de waarheid over haar minnaar.

Show more Show less

Actors in episode:

Mario Casas, Ingrid García Jonsson, Silvia Alonso

Directors of episode:

Carlos Sedes (director), Roger Gual (director)

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
CANAL+ Series
Instinto

Beschrijving:

Marco Mur is een aantrekkelijke, succesvolle zakenman, die wordt achtervolgd door gebeurtenissen uit zijn verleden. Hoewel hij zijn best doet om gelukkig te worden, vindt hij alleen troost in sport en zijn lidmaatschap bij een privé club. Hier heeft iedereen vrij spel tot hun wildste erotische fantasieën, aangezien mensen zich (letterlijk) verbergen achter een masker. Alles verandert wanneer Marco Carol ontmoet. Zij is de nieuwe onderwijspsycholoog die zorgt voor zijn broer José, een 18-jarige bij wie het Asperger-syndroom is vastgesteld. Via haar ontmoet Marco zijn ergste vijand: zichzelf. En ontdekt hij dat het nooit te laat is om lief te hebben, ook al brengt dat pijn met zich mee.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905