Seizoen 1

01
Lost Cities - Drain Egypt's Sunken City
Aflevering 1: Drain Egypt's Sunken City

Oude teksten vertellen van een machtige stad van de oude Egyptenaren, die ooit diep in de Nijldelta lag. Het was een bruisend handelscentrum, dat zelfs door Griekse goden werd aangedaan.

Lees meer
02
Lost Cities - Ramses The Great: Empire Builder
Aflevering 2: Ramses The Great: Empire Builder

Een groep archeologen gaat op pad om de geheimen te ontrafelen van de grootste farao van Egypte: Ramses. Met nieuwe technologieën ontdekken ze een paleis dat eeuwenlang verborgen bleef.

Lees meer
03
Lost Cities - Lost Cities With Albert Lin: Ancient Engineering Compilation
Aflevering 3: Lost Cities With Albert Lin: Ancient Engineering Compilation

Van verschroeide woestijnen in Jordanië tot het midden van de Stille Oceaan, Albert Lin reist de hele wereld af, op zoek naar de knapste staaltjes watertechniek die er maar te vinden zijn.

Lees meer
04
Lost Cities - Lost Cities With Albert Lin: Gold Rush Compilation
Aflevering 4: Lost Cities With Albert Lin: Gold Rush Compilation

Albert Lin maakt gebruik van moderne wetenschappen en middeleeuwse teksten in zijn zoektocht naar goud. Hij is op zoek naar een schat van de Tempeliers in de stad Akko en naar El Dorado in Colombia.

Lees meer
05
Lost Cities - Secrets of the Forbidden Zone
Aflevering 5: Secrets of the Forbidden Zone

Met behulp van geavanceerde technologie onthult National Geographic-verkenner Albert Lin nooit eerder vertoonde archeologische en technische wonderen in heel Azië. Eerst gaat Lin op een ongelooflijke ...

Lees meer
06
Lost Cities - Maya & Inca: Masters of Innovation
Aflevering 6: Maya & Inca: Masters of Innovation

We duiken in het Inca-rijk en de Mayacultuur om te ontdekken hoe ze dichte oerwouden en steile bergen in prachtige steden omtoverden. We duiken onder een Maya-piramide en bezoeken Machu Picchu.

Lees meer
07
Lost Cities - Secrets of The Lost City
Aflevering 7: Secrets of The Lost City

Met een nieuwe schatkaart gaat Albert Lin op zoek naar de verloren piramides van de oude stad El Palmar. Met baanbrekende technologieën legt hij nieuwe Maya-geheimen bloot, zoals een paleis.

Lees meer
08
Lost Cities - Fortress of The Knights Templar
Aflevering 8: Fortress of The Knights Templar

In de moderne havenstad Akko in Israël zijn fascinerende overblijfselen te vinden die teruggaan naar een van 's werelds vroegere oppermachten: de Tempeliers. Met behulp van de modernste technologie re...

Lees meer
09
Lost Cities - El Dorado City of Gold
Aflevering 9: El Dorado City of Gold

Diep in de jungle van Colombia is de legende van El Dorado, de verloren stad van goud, ontstaan. Door de geschiedenis heen hebben verhalen over hele steden glinsterend in goud vele ontdekkingsreiziger...

Lees meer
10
Lost Cities - Ghost City of The Pacific
Aflevering 10: Ghost City of The Pacific

National Geographic-ontdekkingsreiziger Albert Lin reist af naar Micronesië, in het hart van de Stille Oceaan, om de oude eilandstad Nan Madol te ontdekken. Albert verkent de graftombes, tempels en ri...

Lees meer
11
Lost Cities - Petra's Hidden Origins
Aflevering 11: Petra's Hidden Origins

National Geographic-ontdekkingsreiziger Albert Lin reist naar Petra, Jordanië, op een zoektocht naar de oorsprong van een van de oudste en meest mysterieuze steden uit de geschiedenis. Tijdens zijn re...

Lees meer
12
Lost Cities - Inca Island In The Sky
Aflevering 12: Inca Island In The Sky

National Geographic-ontdekkingsreiziger Albert Lin reist naar de bergen van Peru om de oorsprong te achterhalen van een van 's werelds meest mysterieuze plaatsen, Machu Picchu. Met behulp van LiDAR-te...

Lees meer
13
Lost Cities - Stonehenge
Aflevering 13: Stonehenge

Duizenden jaren voordat Stonehenge werd gebouwd, werd hetzelfde gebied bewoond door een mysterieus, oeroud volk. National Geographic-ontdekkingsreiziger Albert Lin gaat op een episch avontuur door Eng...

Lees meer
14
Lost Cities - Lost Temple of The Inca
Aflevering 14: Lost Temple of The Inca

Kijk mee met milieuwetenschapper Preston Sowell bij zijn zoektocht naar een tempel vlak bij de berg Ausangate, die zijn voorganger Johan Reinhard nooit heeft kunnen vinden.

Lees meer
15
Lost Cities - Pompeii: Secrets of The Dead
Aflevering 15: Pompeii: Secrets of The Dead

In de glorietijd van het Romeinse Rijk zorgde een uitbarsting van de vulkaan Vesuvius ervoor dat Pompeï werd bedolven onder een dikke laag lava. Kijk mee naar het onderzoek naar de 'vluchtelingen'.

Lees meer
16
Lost Cities - Legend of The Monkey God
Aflevering 16: Legend of The Monkey God

Al 22 jaar is Steve elkins op zoek naar de legendarische Witte Stad in Mosquitia, het grootste ongerepte regenwoud in Midden-Amerika. Kom alles te weten over zijn lange zoektocht.

Lees meer
17
Lost Cities - Lost Cities With Albert Lin: The Great Flood
Aflevering 17: Lost Cities With Albert Lin: The Great Flood

Albert Lin is op avontuur over de hele wereld, van de ijzige diepten van de Zwarte Zee tot de hoge pieken van de Peruaanse Andes, op zoek naar de oorsprong van Great Flood-verhalen.

Lees meer
18
Lost Cities - Megacity of the Maya Warrior King
Aflevering 18: Megacity of the Maya Warrior King

Ontdekkingsreiziger Albert Lin gaat naar de jungles van Centraal-Amerika om met behulp van nieuwe technologie te onderzoeken wie de machtigste stad van de Maya versloeg.

Lees meer

Over de serie

Genres: Cultuur
National Geographic
Lost Cities

Beschrijving:

Met behulp van de modernste technologie, baanbrekende wetenschap en grensverleggende archeologie gaan we op zoek naar enkele van de legendarische verloren steden en oude vindplaatsen die nog steeds verborgen liggen onder de aarde.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905