Aflevering 9: El Dorado City of Gold

Beschrijving van de aflevering:

Diep in de jungle van Colombia is de legende van El Dorado, de verloren stad van goud, ontstaan. Door de geschiedenis heen hebben verhalen over hele steden glinsterend in goud vele ontdekkingsreizigers op frustrerende vruchteloze tochten door de dichte jungles van Zuid-Amerika geleid - maar misschien beschikten ze gewoon niet over de juiste technologie. Volg National Geographic-ontdekkingsreiziger en wetenschapper Albert Lin naar Colombia als hij op een missie gaat om de waarheid achter de legende van El Dorado te ontdekken.

Over de serie

Genres: Cultuur
National Geographic
Lost Cities

Beschrijving:

Met behulp van de modernste technologie, baanbrekende wetenschap en grensverleggende archeologie gaan we op zoek naar enkele van de legendarische verloren steden en oude vindplaatsen die nog steeds verborgen liggen onder de aarde.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905