Aflevering 12: Inca Island In The Sky

Beschrijving van de aflevering:

National Geographic-ontdekkingsreiziger Albert Lin reist naar de bergen van Peru om de oorsprong te achterhalen van een van 's werelds meest mysterieuze plaatsen, Machu Picchu. Met behulp van LiDAR-technologie vindt Albert bewijs van mensen die nog voor de Inca's kwamen. Door hoog in de bergen te trekken om hun huizen en ceremoniële plaatsen te vinden, onthult Albert dat de Inca-stad geïnspireerd kan zijn geweest door een andere, nog oudere beschaving.

Over de serie

Genres: Cultuur
National Geographic
Lost Cities

Beschrijving:

Met behulp van de modernste technologie, baanbrekende wetenschap en grensverleggende archeologie gaan we op zoek naar enkele van de legendarische verloren steden en oude vindplaatsen die nog steeds verborgen liggen onder de aarde.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905