Aflevering 5: Lost Temple of The Inca

Beschrijving van de aflevering:

De legendarische archeoloog Johan Reinhard heeft zijn hele carrière besteed aan het zoeken naar de verloren tempels van het Inca-rijk, en heeft ze op één na - Ausangate - allemaal ontdekt. Nu hij in de 70 is, geeft hij de fakkel door aan milieuwetenschapper Preston Sowell, die een mysterieuze ontdekking doet bij een alpenmeer waarvan hij denkt dat het de verloren tempel kan zijn. We volgen het opmerkelijke avontuur van Sowell terwijl hij de waarheid over deze heilige plaats probeert te achterhalen.

Over de serie

Genres: Cultuur
Jaar: 2020
National Geographic
LOST CITIES

Beschrijving:

Met behulp van de modernste technologie, baanbrekende wetenschap en grensverleggende archeologie gaan we op zoek naar enkele van de legendarische verloren steden en oude vindplaatsen die nog steeds verborgen liggen onder de aarde.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905