Aflevering 1: Drain Egypt's Sunken City

Beschrijving van de aflevering:

Oude teksten vertellen van een machtige stad van de oude Egyptenaren, die ooit diep in de Nijldelta lag. Het was een bruisend handelscentrum, dat zelfs door Griekse goden werd aangedaan. Tot hij in de 2e eeuw v.Chr. op raadselachtige wijze verdween. Nadat hij 2000 jaar lang alleen in legendes heeft voortgeleefd, laten we het water van de Middellandse Zee wegstromen om deze wereldstad in al zijn glorie te laten zien.

Over de serie

Genres: Cultuur
National Geographic
Lost Cities

Beschrijving:

Met behulp van de modernste technologie, baanbrekende wetenschap en grensverleggende archeologie gaan we op zoek naar enkele van de legendarische verloren steden en oude vindplaatsen die nog steeds verborgen liggen onder de aarde.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905