Aflevering 11: Petra's Hidden Origins

Beschrijving van de aflevering:

National Geographic-ontdekkingsreiziger Albert Lin reist naar Petra, Jordanië, op een zoektocht naar de oorsprong van een van de oudste en meest mysterieuze steden uit de geschiedenis. Tijdens zijn reis ontdekt hij dat de archeologische vindplaats werd gebouwd door de Nabateeërs, een mysterieuze beschaving die leerde hoe te overleven in de woestijn. Albert spoort bewijzen op van hun steden en tempels, en ontdekt dat de oude stad Petra in feite deel uitmaakte van een veel groter netwerk dan ooit voor mogelijk werd gehouden.

Over de serie

Genres: Cultuur
National Geographic
Lost Cities

Beschrijving:

Met behulp van de modernste technologie, baanbrekende wetenschap en grensverleggende archeologie gaan we op zoek naar enkele van de legendarische verloren steden en oude vindplaatsen die nog steeds verborgen liggen onder de aarde.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905