Actors in season:

Chris O'Donnell (G. Callen), Daniela Ruah (Kensi Blye), Barrett Foa (Eric Beale), Linda Hunt (Henrietta 'Hetty' Lange), Peter Cambor (Nate Getz), Mark Harmon (Leroy Jethro Gibbs), Michael Weatherly (Anthony DiNozzo), Cote De Pablo (Ziva David), Pauley Perrette (Abby Sciuto), Sean Murray (Timothy McGee), LL Cool J (Sam Hanna), Adam Jamal Craig (Dominic Vail), Linda Hunt (Hetty Lange), Chris O'Donnell ("G" Callen), Daniela Ruah (Kensi Blve), Adam Jamal Craig (Dominic Vaile)

Show more Show less

Directors of season:

Rod Holcomb, Thomas J. Wright, Leslie Libman, David Barrett, Elodie Keene, Perry Lang, Terrence O'Hara, Steven DePaul, James Whitmore jr., Dennis Smith, Paris Barclay, Karen Gaviola, Steve Boyum, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jonathan Frakes

Show more Show less

Seizoen 1

01
NCIS: Los Angeles - Identity
Aflevering 1: Identity

Vier maanden na te zijn neergeschoten, keert Callen weer terug op het NCIS Office of Special projects om een ontvoeringszaak op te lossen.

Lees meer
02
NCIS: Los Angeles - The Only Easy Day
Aflevering 2: The Only Easy Day

De zaak van een moord op een drugsdealer wordt persoonlijk voor Sam, als hij ontdekt dat zijn ex-collega's hierbij zijn betrokken.

Lees meer
03
NCIS: Los Angeles - Predator
Aflevering 3: Predator

Het team is toegewezen aan een opsporingszaak van een vermist onbemand vliegtuig dat is verdewenen na een marine oefening.

Lees meer
04
NCIS: Los Angeles - Search and Destroy
Aflevering 4: Search and Destroy

Het team onderzoekt de moord op een Irakese zakenman en maakt jacht op de verdachte, die door de zakenman was ingehuurd.

Lees meer
05
NCIS: Los Angeles - Killshot
Aflevering 5: Killshot

Wanneer een Amerikaanse burger met een Noord-Koreaanse afkomst wordt vermoord, lijkt de geheime informatie over bepaalde software verloren te zijn. Totdat NCIS een verdachte uit het verleden van direc...

Lees meer
06
NCIS: Los Angeles - Keepin' It Real
Aflevering 6: Keepin' It Real

Wanneer een marinier van het dak van een discotheek valt, moet het NCIS-team het overlijden onderzoeken. Ze ontdekken dat het slachtoffer een dubbelleven leidde. Eerst moeten ze het motief achterhalen...

Lees meer
07
NCIS: Los Angeles - Pushback
Aflevering 7: Pushback

Na de moord op een Russische vrouw, ontdekt het NCIS-team bewijs dat antwoord geeft op de vraag wie Callen zes maanden geleden heeft neergeschoten.

Lees meer
08
NCIS: Los Angeles - Ambush
Aflevering 8: Ambush

Terwijl Hetty een hoorzitting van het Senaat in DC bijwoont, leidt het onderzoek van een vermoorde marinekorporaal naar gestolen anti-tank raketten en een gevaarlijke militie.

Lees meer
09
NCIS: Los Angeles - Random on Purpose
Aflevering 9: Random on Purpose

Een moordzaak lijkt op het patroon van seriemoordenaar die Abby Sciuto probeert te traceren. De forensisch wetenschappervoegt zich daarom bij het NCIS-team

Lees meer
10
NCIS: Los Angeles - Brimstone
Aflevering 10: Brimstone

Een marinier is vermoord doormiddel van een exploderende mobiele telefoon. Het NCIS-team gaat snel op onderzoek uit, voordat er meer slachtoffers vallen.

Lees meer
11
NCIS: Los Angeles - Breach
Aflevering 11: Breach

De dood van een onderofficier leidt naar een tiener die Sam kent. Ondertussen is Hetty bezorgd over het effect dat de hoge werkdruk met zich meebrengt.

Lees meer
12
NCIS: Los Angeles - Past Lives
Aflevering 12: Past Lives

De moord op een onlangs vrijgelaten gevangene, dwingt Callen om in zijn eentje undercover te gaan. Ondertussen wordt hij op afstand gevolgd door Sam en het NCIS-team.

Lees meer
13
NCIS: Los Angeles - Missing
Aflevering 13: Missing

Het team haast zich naar een plaats delict als ze de oproep "agent heeft ondersteuning nodig" ontvangen. Ze komen erachter dat een van hun eigen agenten in gevaar is.

Lees meer
14
NCIS: Los Angeles - LD50
Aflevering 14: LD50

Een delict vorm een groot risico voor de nationale veiligheid, als het team erachter komt dat de locatie werd gebruikt voor het maken van een dodelijk gif wat nu is verdwenen.

Lees meer
15
NCIS: Los Angeles - The Bank Job
Aflevering 15: The Bank Job

NCIS-agent Kensi Blye wordt neergeschoten als er 3 gewapende overvallers een bank overvallen en iedereen in het gebouw gijzelen.

Lees meer
16
NCIS: Los Angeles - Chinatown
Aflevering 16: Chinatown

De dood van een luitenant commandant lijkt op zelfmoord. Het NCIS-team onthult echter bewijs dat wijst op moord.

Lees meer
17
NCIS: Los Angeles - Full Throttle
Aflevering 17: Full Throttle

Een zeeman wordt vermoord tijdens een ondergrondse straatrace. De NCIS stelt vast dat zijn auto was gesaboteerd en geheime marine apparatuur bevatte.

Lees meer
18
NCIS: Los Angeles - Blood Brothers
Aflevering 18: Blood Brothers

Het NCIS-team is op zoek naar de jongere broer van een dode Marinier die is omgekomen bij een schietincident. De jongen weet waarschijnlijk meer en loopt gevaar om het volgende doelwit te zijn.

Lees meer
19
NCIS: Los Angeles - Hand-to-Hand
Aflevering 19: Hand-to-Hand

Het onderzoek van een vermoorde marinier leidt het team naar een sportschool, waar Sam undercover moet gaan voor een 1 op 1 gevecht.

Lees meer
20
NCIS: Los Angeles - Fame
Aflevering 20: Fame

Het team onderzoekt de moord op een marine-officier en wordt daarbij geholpen door LAPD verbindingsofficier Marty Deeks. Ze komen terecht in de glitter en glamour wereld van Hollywood.

Lees meer
21
NCIS: Los Angeles - Found
Aflevering 21: Found

Het team ontvangt een video waarin de weggegijzelde agent Dominic Vail is te zien. Ze haasten zich gelijk naar de locatie om hun collega redden.

Lees meer
22
NCIS: Los Angeles - Hunted
Aflevering 22: Hunted

Het NCIS-team is op zoek naar een terrorist die tijdens een geheime overdracht de beveiliging te slim af was.

Lees meer
23
NCIS: Los Angeles - Burned
Aflevering 23: Burned

Het team begint aan een race tegen de klok om te ontdekken wie er achter een beveiligingsprobleem zit, nadat Callens dekking is opgeblazen.

Lees meer
24
NCIS: Los Angeles - G Callen
Aflevering 24: G Callen

Het team zoekt Los Angeles af voor een vrouw die weet waar een verborgen fortuin ligt en die bovendien meer weet van Callens verleden.

Lees meer

Over de serie

Genres: Actie Misdaad Drama
Jaar: 2009
NCIS: Los Angeles

Beschrijving:

De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) Los Angeles, doet onderzoek naar misdaden die verband houden met de marine in en rondom Los Angeles.

Acteurs:

Chris O'Donnell (G. Callen), LL Cool J (Sam Hanna), Daniela Ruah (Kensi Blye), Eric Christian Olsen (Marty Deeks), Bridger Buckley (Hunt), Medalion Rahimi (Special Agent Fatima Namazi), Louie Enriquez (Curtis Jenkins), L'lerrét Jazelle (Sharon Cunningham), Deji Laray (Alan Bristol), Briana Marin (Supervisory Special Agent Aliyah De Leon), Nick Marini (Jaxson King), Linda Hunt (Hetty Lange), Barrett Foa (Eric Beale), Renée Felice Smith (Nell Jones), Chris O'Donnell (Special Agent G. Callen), LL Cool J (Special Agent Sam Hanna), Daniela Ruah (Special Agent Kensi Blye), Linda Hunt (Henrietta "Hetty" Lange), LL Cool J (G. Callen), Daniela Ruah (Eric Beale)

Show more Show less

Regisseurs:

Tawnia McKiernan, Daniela Ruah, Suzanne Saltz, Terence Nightingall, Eric A. Pot, Dennis Smith, Dan Liu, James Hanlon, Ruba Nadda, John Peter Kousakis, Eric Laneuville, Diana Valentine, Kate Woods, Rod Holcomb, Jan Eliasberg, Félix Enríquez Alcalá, Terrence O'Hara, Yangzom Brauen, James Whitmore jr., Chris O'Donnell

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905