Actors in season:

G. Callen (Chris O'Donnell), Sam Hanna (LL Cool J), Kensi Blye (Daniela Ruah), Nate Getz (Peter Cambor), Dominic Vail (Adam Jamal Craig), Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), Anthony DiNozzo (Michael Weatherly), Ziva David (Cote De Pablo), Abby Sciuto (Pauley Perrette), Timothy McGee (Sean Murray), Henrietta 'Hetty' Lange (Linda Hunt), "G" Callen (Chris O'Donnell), Kensi Blve (Daniela Ruah), Dominic Vaile (Adam Jamal Craig), Hetty Lange (Linda Hunt), "G" Callen (LL Cool J)

Show more Show less

Directors of season:

Rod Holcomb, Thomas J. Wright, Leslie Libman, David Barrett, Elodie Keene, Perry Lang, Terrence O'Hara, Steven DePaul, James Whitmore jr., Dennis Smith, Paris Barclay, Karen Gaviola, Steve Boyum, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jonathan Frakes

Show more Show less

Seizoen 1

01
NCIS: Los Angeles - Identity
Aflevering 1: Identity

Callen wordt weer verwelkomd in het team. Hij wordt op een ontvoeringszaak gezet.

Lees meer
02
NCIS: Los Angeles - The Only Easy Day
Aflevering 2: The Only Easy Day

De zaak van een moord op een drugsdealer wordt persoonlijk voor Sam, als hij ontdekt dat zijn ex-collega's hierbij zijn betrokken.

Lees meer
03
NCIS: Los Angeles - Predator
Aflevering 3: Predator

Het team is toegewezen aan een opsporingszaak van een vermist onbemand vliegtuig dat is verdewenen na een marine oefening.

Lees meer
04
NCIS: Los Angeles - Search and Destroy
Aflevering 4: Search and Destroy

Het team is op zoek naar de hoofdverdachte van de moord op een Iraakse zakenman, een voormalige marinier die was ingehuurd door een particulier beveiligingsbedrijf om de Irakees te beschermen.

Lees meer
05
NCIS: Los Angeles - Killshot
Aflevering 5: Killshot

Wanneer een Amerikaanse burger met een Noord-Koreaanse afkomst wordt vermoord, lijkt de geheime informatie over bepaalde software verloren te zijn. Totdat NCIS een verdachte uit het verleden van direc...

Lees meer
06
NCIS: Los Angeles - Keepin' It Real
Aflevering 6: Keepin' It Real

Er wordt een levenloos lichaam van een marinier gevonden die een dubbel leven leidde als een rijke vrijgezel. Het NCIS-team krijgt de taak om het motief van de moordenaar boven water te krijgen.

Lees meer
08
NCIS: Los Angeles - Ambush
Aflevering 8: Ambush

Terwijl Hetty een hoorzitting van het Senaat in DC bijwoont, leidt het onderzoek van een vermoorde marinekorporaal naar gestolen anti-tank raketten en een gevaarlijke militie.

Lees meer
09
NCIS: Los Angeles - Random on Purpose
Aflevering 9: Random on Purpose

Een moordzaak lijkt op het patroon van seriemoordenaar die Abby Sciuto probeert te traceren. De forensisch wetenschappervoegt zich daarom bij het NCIS-team

Lees meer
10
NCIS: Los Angeles - Brimstone
Aflevering 10: Brimstone

Een marinier is vermoord doormiddel van een exploderende mobiele telefoon. Het NCIS-team gaat snel op onderzoek uit, voordat er meer slachtoffers vallen.

Lees meer
11
NCIS: Los Angeles - Breach
Aflevering 11: Breach

De dood van een onderofficier leidt naar een tiener die Sam kent. Ondertussen is Hetty bezorgd over het effect dat de hoge werkdruk met zich meebrengt.

Lees meer
12
NCIS: Los Angeles - Past Lives
Aflevering 12: Past Lives

De moord op een onlangs vrijgelaten gevangene, dwingt Callen om in zijn eentje undercover te gaan. Ondertussen wordt hij op afstand gevolgd door Sam en het NCIS-team.

Lees meer
13
NCIS: Los Angeles - Missing
Aflevering 13: Missing

Het team haast zich naar een plaats delict als ze de oproep "agent heeft ondersteuning nodig" ontvangen. Ze komen erachter dat een van hun eigen agenten in gevaar is.

Lees meer
14
NCIS: Los Angeles - LD50
Aflevering 14: LD50

Een delict vorm een groot risico voor de nationale veiligheid, als het team erachter komt dat de locatie werd gebruikt voor het maken van een dodelijk gif wat nu is verdwenen.

Lees meer
15
NCIS: Los Angeles - The Bank Job
Aflevering 15: The Bank Job

NCIS-agent Kensi Blye wordt neergeschoten als er 3 gewapende overvallers een bank overvallen en iedereen in het gebouw gijzelen.

Lees meer
16
NCIS: Los Angeles - Chinatown
Aflevering 16: Chinatown

De dood van een luitenant commandant lijkt op zelfmoord. Het NCIS-team onthult echter bewijs dat wijst op moord.

Lees meer
17
NCIS: Los Angeles - Full Throttle
Aflevering 17: Full Throttle

Een zeeman wordt vermoord tijdens een ondergrondse straatrace. De NCIS stelt vast dat zijn auto was gesaboteerd en geheime marine apparatuur bevatte.

Lees meer
18
NCIS: Los Angeles - Blood Brothers
Aflevering 18: Blood Brothers

Het NCIS-team is op zoek naar de jongere broer van een dode Marinier die is omgekomen bij een schietincident. De jongen weet waarschijnlijk meer en loopt gevaar om het volgende doelwit te zijn.

Lees meer
20
NCIS: Los Angeles - Fame
Aflevering 20: Fame

Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marine officier die verstrikt is geraakt in de Hollywood wereld van glitter en glamour. Het team wordt vergezeld door officier Marty Deeks.

Lees meer
21
NCIS: Los Angeles - Found
Aflevering 21: Found

Het team ontvangt een video waarin de weggegijzelde agent Dominic Vail is te zien. Ze haasten zich gelijk naar de locatie om hun collega redden.

Lees meer
22
NCIS: Los Angeles - Hunted
Aflevering 22: Hunted

Het NCIS-team is op zoek naar een terrorist die tijdens een geheime overdracht de beveiliging te slim af was.

Lees meer
23
NCIS: Los Angeles - Burned
Aflevering 23: Burned

Het NCIS-team haast zich om uit te vinden wie de inbreukschade heeft veroorzaakt.

Lees meer
24
NCIS: Los Angeles - Callen, G
Aflevering 24: Callen, G

Callen racet tegen een meedogenloze tegenstander om een vrouw te vinden die weet waar het vergeten fortuin is. Dit fortuin is bestemd voor de financiering van een nieuwe oorlog in het Midden-Oosten.

Lees meer

Over de serie

Genres: Actie Misdaad Drama
Jaar: 2009
NCIS: Los Angeles

Beschrijving:

De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) Los Angeles, doet onderzoek naar misdaden die verband houden met de marine in en rondom Los Angeles.

Acteurs:

G. Callen (Chris O'Donnell), Kensi Blye (Daniela Ruah), Marty Deeks (Eric Christian Olsen), Special Agent Fatima Namazi (Medalion Rahimi), Devin Roundtree (Caleb Castille), Eric Beale (Barrett Foa), Nell Jones (Renée Felice Smith), Special Agent G. Callen (Chris O'Donnell), Special Agent Sam Hanna (LL Cool J), Special Agent Kensi Blye (Daniela Ruah), Henrietta "Hetty" Lange (Linda Hunt), Sam Hanna (LL Cool J), Nate Getz (Peter Cambor), Dominic Vail (Adam Jamal Craig), Nate "Doc" Getz (Peter Cambor), Hetty Lange (Linda Hunt), Eric Beal (Barrett Foa), Lance Eddings (Jeremy Lelliott), "G" Callen (Chris O'Donnell), Kensi Blve (Daniela Ruah)

Show more Show less

Regisseurs:

Eric A. Pot, Dennis Smith, Dan Liu, James Hanlon, Ruba Nadda, John Peter Kousakis, Eric Laneuville, Tony Wharmby, Kate Woods, Rod Holcomb, Jan Eliasberg, Félix Enríquez Alcalá, Terrence O'Hara, Yangzom Brauen, James Whitmore Jr., Diana Valentine, Chris O'Donnell, Dave Rodriguez, Paul A. Kaufman, Norberto Barba

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905