Actors in season:

Chris O'Donnell (G. Callen), Daniela Ruah (Kensi Blye), Eric Christian Olsen (Marty Deeks), Barrett Foa (Eric Beale), Linda Hunt (Hetty Lange), Chris O'Donnell ("G" Callen), LL Cool J (Sam Hanna), Daniela Ruah (Kensi Blve), Linda Hunt (Henrietta 'Hetty' Lange), Peter Cambor (Nate "Doc" Getz), Linda Hunt (Henrietta "Hetty" Lange), Jürgen Prochnow (Mattias), Peter Cambor (Nate"Doc" Getz), Peter Cambor (Operational Psychologist Nate Getz), Peter Cambor (Nate Getz), Renée Felice Smith (Nell Jones), Linda Hunt (Henrietta Lange), Barrett Foa (Eric Beal), LL Cool J (Special Agent Sam Hanna)

Show more Show less

Directors of season:

Félix Enríquez Alcalá, Norberto Barba, Dennis Smith, Steven DePaul, Tony Wharmby, Karen Gaviola, Jonathan Frakes, Terrence O'Hara, Kate Woods, James Whitmore jr., Jan Eliasberg, John Peter Kousakis

Show more Show less

Seizoen 2

01
NCIS: Los Angeles - Human Traffic
Aflevering 1: Human Traffic

Als Deeks verdwijnt tijdens zijn undercovermissie, werkt het team samen met de LAPD aan een zaak van mensenhandel, witwasserij en drugs.

Lees meer
02
NCIS: Los Angeles - Black Widow
Aflevering 2: Black Widow

Na de mysterieuze dood van een NCIS-agent, komt het team in actie voordat er meer slachtoffers vallen. Ze ontdekken al snel wie de dader kan zijn.

Lees meer
03
NCIS: Los Angeles - Borderline
Aflevering 3: Borderline

Drie mariniers verdwijnen nadat ze in een hinderlaag terecht zijn gekomen. Ondertussen keert Nate terug van zijn mysterieuze opdracht.

Lees meer
04
NCIS: Los Angeles - Special Delivery
Aflevering 4: Special Delivery

Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marinier met een beveiligingsschikking van topniveau, nadat hij dood wordt gevonden in een garage.

Lees meer
05
NCIS: Los Angeles - Little Angels
Aflevering 5: Little Angels

Het NCIS-team begint aan een race tegen de klok om de dochter van een hooggeplaatste marinier te redden. Die wordt namelijk levend begraven... De zaak wordt gelinkt aan een man die al in de cel zit vo...

Lees meer
06
NCIS: Los Angeles - Standoff
Aflevering 6: Standoff

De ex-partner van Callen, Tracy Keller, heeft iemand gegijzeld. Callen bemiddelt met haar om meer over de gekaapte raketten te weten te komen.

Lees meer
07
NCIS: Los Angeles - Anonymous
Aflevering 7: Anonymous

Het team is op zoek naar de enige getuigen die een stel terroristen met verminkte gezichten kan identificeren.

Lees meer
08
NCIS: Los Angeles - Bounty
Aflevering 8: Bounty

Wanneer een voormalige sergeant uit het leger, die instond voor het opsporen van belangrijke personen, dood wordt teruggevonden, zoekt het NCIS-team de terroristen die verantwoordelijk zijn voor de mo...

Lees meer
09
NCIS: Los Angeles - Absolution
Aflevering 9: Absolution

Als een antiekhandelaar vermoord wordt teruggevonden, stuurt Hetty haar team erop uit om zijn boek dat geheime informatie bevat op te sporen.

Lees meer
10
NCIS: Los Angeles - Deliverance
Aflevering 10: Deliverance

In deze aflevering zetten Hetty en het NCIS-team hun zoektocht voort naar het missende boek vol duistere geheimen.

Lees meer
11
NCIS: Los Angeles - Disorder
Aflevering 11: Disorder

Kensi raakt emotioneel gehecht aan een marine officier, die de enige overlevende is van een schietincident. Maar het is moeilijk het incident te reconstrueren omdat hij lijdt aan posttraumatische stre...

Lees meer
12
NCIS: Los Angeles - Overwatch
Aflevering 12: Overwatch

In deze aflevering wordt het NCIS-team opgeroepen om een onderzoek te starten. Er is een lichaam plotseling uit het lijkenhuis verdwenen.

Lees meer
13
NCIS: Los Angeles - Archangel
Aflevering 13: Archangel

Een blog krijgt geheime documenten in handen. Het NCIS-team moet de persoon achter de diefstal zien te vinden voordat de code wordt ontcijferd.

Lees meer
14
NCIS: Los Angeles - Lockup
Aflevering 14: Lockup

Sam gaat undercover in een gevangenis om meer te weten te komen over een terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor meerdere bomexplosies over de hele wereld.

Lees meer
15
NCIS: Los Angeles - Tin Soldiers
Aflevering 15: Tin Soldiers

Callen ontdekt een operatie in valse computerchips, ondertussen helpt een ex-KGB lid het team om de laatse zending valse chips op te sporen.

Lees meer
16
NCIS: Los Angeles - Empty Quiver
Aflevering 16: Empty Quiver

Callen en Sam gaan undercover als CHP-officieren met als doel een illegale militaire hardware operatie te onthullen.

Lees meer
17
NCIS: Los Angeles - Personal
Aflevering 17: Personal

Deeks zijn ochtend wordt bruut verstoord, als hij tijdens een overval in een supermarkt wordt neergeschoten. Het team zoekt uit of de overval het echte motief is, of dat iemand Deeks opzettelijk wou v...

Lees meer
18
NCIS: Los Angeles - Harm's Way
Aflevering 18: Harm's Way

Wanneer het team de dubbele opdracht krijgt om de zoon van een prins te redden en de leider van een terroristische groep op te sluiten, besluit Nate zich weer bij het team te voegen en neemt Sam een e...

Lees meer
19
NCIS: Los Angeles - Enemy Within
Aflevering 19: Enemy Within

Het NCIS-team onderzoekt of het leven van een Venezolaanse politicus in gevaar is nu de marine-officier die hem overal vergezelde plots verdwenen is.

Lees meer
20
NCIS: Los Angeles - The Job
Aflevering 20: The Job

Wanneer de beveiliging van een marinebasis wordt omzeild, is het aan het team om te onderzoeken waar de dieven hun oog lieten op vallen. Om de missie een kans te geven, moet Kensi undercover gaan.

Lees meer
21
NCIS: Los Angeles - Rocket Man
Aflevering 21: Rocket Man

Eric gaat in deze aflevering voor het eerst undercover om ervoor te zorgen dat de gerubriceerde technologie veilig blijft, nadat een raketexpert is overleden in het testlab.

Lees meer
22
NCIS: Los Angeles - Plan B
Aflevering 22: Plan B

Wanneer Deeks beste vriend en hoofdinformant bescherming nodig heeft na doodsbedreigingen, moet Deek undercover gaan al seen van zijn oude aliasen.

Lees meer
23
NCIS: Los Angeles - Imposters
Aflevering 23: Imposters

Nieuwe informatie komt aan het licht over een gestolen bestralingsapparaat wanneer iemand die beweert een marinier te zijn, in brand wordt gestoken. Het gestolen apparaat bevat radioactieve bestanddel...

Lees meer
24
NCIS: Los Angeles - Familia
Aflevering 24: Familia

Het team gaat in deze aflevering op zoek naar een verklaring voor de plotselinge verdwijning van Hetty.

Lees meer

Over de serie

Genres: Actie Misdaad Drama
Jaar: 2009
NCIS: Los Angeles

Beschrijving:

De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) Los Angeles, doet onderzoek naar misdaden die verband houden met de marine in en rondom Los Angeles.

Acteurs:

Chris O'Donnell (G. Callen), LL Cool J (Sam Hanna), Daniela Ruah (Kensi Blye), Eric Christian Olsen (Marty Deeks), Bridger Buckley (Hunt), Medalion Rahimi (Special Agent Fatima Namazi), Louie Enriquez (Curtis Jenkins), L'lerrét Jazelle (Sharon Cunningham), Deji Laray (Alan Bristol), Briana Marin (Supervisory Special Agent Aliyah De Leon), Nick Marini (Jaxson King), Linda Hunt (Hetty Lange), Barrett Foa (Eric Beale), Renée Felice Smith (Nell Jones), Chris O'Donnell (Special Agent G. Callen), LL Cool J (Special Agent Sam Hanna), Daniela Ruah (Special Agent Kensi Blye), Linda Hunt (Henrietta "Hetty" Lange), LL Cool J (G. Callen), Daniela Ruah (Eric Beale)

Show more Show less

Regisseurs:

Tawnia McKiernan, Daniela Ruah, Suzanne Saltz, Terence Nightingall, Eric A. Pot, Dennis Smith, Dan Liu, James Hanlon, Ruba Nadda, John Peter Kousakis, Eric Laneuville, Diana Valentine, Kate Woods, Rod Holcomb, Jan Eliasberg, Félix Enríquez Alcalá, Terrence O'Hara, Yangzom Brauen, James Whitmore jr., Chris O'Donnell

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905