Actors in season:

Chris O'Donnell (G. Callen), LL Cool J (Sam Hanna), Daniela Ruah (Kensi Blye), Linda Hunt (Hetty Lange), Renée Felice Smith (Nell Jones), Linda Hunt (Henrietta "Hetty" Lange), Barrett Foa (Eric Beale), Linda Hunt (Henrietta 'Hetty' Lange), Timothy V. Murphy (Isaak Sidorov), Eric Christian Olsen (Marty Deeks), Chris O'Donnell ("G" Callen), Daniela Ruah (Kensi Blve)

Directors of season:

Kate Woods, Paul A. Kaufman, Karen Gaviola, Dennis Smith, Terrence O'Hara, Steven DePaul, Jonathan Frakes, Tony Wharmby, Eric A. Pot, Eric Laneuville, John Peter Kousakis, James Whitmore jr., Chris O'Donnell, Diana Valentine, Larry Teng, Robert Florio

Show more Show less

Seizoen 4

01
NCIS: Los Angeles - Endgame
Aflevering 1: Endgame

Doordat Callen geschorst is en Hetty met pensioen is, heeft het team moeite om zich aan te passen aan hun nieuwe rollen.

Lees meer
02
NCIS: Los Angeles - Recruit
Aflevering 2: Recruit

Een drone-aanval op een nederzetting in Afghanistan onthult het lichaam van een onlangs gepensioneerde marinier. Het team onderzoekt waarom de marinier is terug gekeerd naar Afghanistan.

Lees meer
03
NCIS: Los Angeles - The Fifth Man
Aflevering 3: The Fifth Man

Vier mensen zijn gedood bij een explosie bij een diner. Het team onderzoekt of zij iets te maken hadden met een geheim project. Kensi leeft mee met de tiener die betrokken is bij het onderzoek.

Lees meer
04
NCIS: Los Angeles - Dead Body Politic
Aflevering 4: Dead Body Politic

Het team onderzoekt de dood van een Amerikaanse politicus. Het zou de nationale veiligheid in gevaar kunnen brengen, wanneer er wordt onderzocht of zijn dood een ongeluk of een moord was.

Lees meer
05
NCIS: Los Angeles - Out of the Past - Part 1
Aflevering 5: Out of the Past - Part 1

Na het ontvangen van een duistere voicemail van een voormalige CIA-collega, wordt Sam Hanna meegenomen naar een magazijn, waar hij een dood lichaam vindt.

Lees meer
06
NCIS: Los Angeles - Rude Awakenings
Aflevering 6: Rude Awakenings

Het onderzoek naar de dood van een CIA-agent gaat verder. Er duikt bewijsmateriaal op dat in de richting wijst van een groep Russische agenten. Sams diepste geheim staat op het punt uit te komen.

Lees meer
07
NCIS: Los Angeles - Skin Deep
Aflevering 7: Skin Deep

Het team gaat naar het strand om onderzoek te doen naar het mogelijke verband tussen een surfer, een internetvideo en een dode marine wetenschapper.

Lees meer
08
NCIS: Los Angeles - Collateral
Aflevering 8: Collateral

Het team onderzoekt het motief achter de moord op een gepensioneerde agent die miljonair is geworden. Ook vragen ze zich af wat Hetty weet over deze zaak.

Lees meer
09
NCIS: Los Angeles - The Gold Standard
Aflevering 9: The Gold Standard

Het team onderzoekt de beroving op een gewapende gangster die de economie van Amerika weleens zou kunnen beïnvloeden. Ondertussen getuigt Deeks in een zaak.

Lees meer
10
NCIS: Los Angeles - Free Ride
Aflevering 10: Free Ride

Callen, Sam, Kensi en Deeks brengen Kerstmis door in het vliegtuig, omdat ze onderzoek doen naar de dood van een collega.

Lees meer
11
NCIS: Los Angeles - Drive
Aflevering 11: Drive

Het NCIS-team ontmantelt de operatie met gestolen auto's van binnenuit, als Kensi undercover gaat in een autowinkel.

Lees meer
12
NCIS: Los Angeles - Paper Soldiers
Aflevering 12: Paper Soldiers

Een weduwe vindt dat er verdachte omstandigheden zijn rondom het allerlaatste gevecht van haar man. Sam en Callen helpen met het vaststellen of er sprake is geweest van een verdoezeling.

Lees meer
13
NCIS: Los Angeles - The Chosen One
Aflevering 13: The Chosen One

Callen gaat undercover om te infiltreren in een netwerk van Tsjetsjeense terroristen, die buitenlandse vechters rekruteren om een aanval op de VS te plannen.

Lees meer
14
NCIS: Los Angeles - Kill House
Aflevering 14: Kill House

In deze aflevering gaat het team undercover om een misdaad te onderzoeken. Er lijkt een kartel betrokken te zijn.

Lees meer
15
NCIS: Los Angeles - History
Aflevering 15: History

In deze aflevering ondervraagt het team de enige overlevende van een terroristische groep. Kensi en Deeks volgen een spoor dat hen de bossen in leidt.

Lees meer
16
NCIS: Los Angeles - Lokhay
Aflevering 16: Lokhay

In deze aflevering helpt Sam een Afghaan wiens neefje wordt vermist.

Lees meer
17
NCIS: Los Angeles - Wanted
Aflevering 17: Wanted

Sam vreest voor de veiligheid van zijn familie als zijn vrouw is gevraagd om een voormalige CIA-cover te hervatten nadat een zaak banden impliceert met de beruchte Sidorov en zijn gestolen kernbom.

Lees meer
18
NCIS: Los Angeles - Red
Aflevering 18: Red

Wanneer blijkt dat het moordwapen van een zaak in Los Angeles overeen komt met het moordwapen van een zaak in Idaho, gaan Callen en Sam naar Idaho om daar het team van NCIS: Red te versterken.

Lees meer
19
NCIS: Los Angeles - Red
Aflevering 19: Red

Het team uit Los Angeles moet samenwerken met NCIS team Red om de zaak op te lossen. Zij gaan door met het zoeken naar de terrorist, voordat hij verdwijnt.

Lees meer
20
NCIS: Los Angeles - Purity
Aflevering 20: Purity

In deze aflevering onderzoekt het NCIS team of de vergiftiging van een luitenant en een piloot ging over een gerichte aanval of dat het een poging was voor een vergiftiging op grote schaal.

Lees meer
21
NCIS: Los Angeles - Resurrection
Aflevering 21: Resurrection

Er wordt een lijk gestolen nadat de special task force succesvol een kartel baas uitschakelt. In deze aflevering moet het NCIS: LA team het lek zoeken en ze gaan op zoek naar het vermiste lijk.

Lees meer
22
NCIS: Los Angeles - Raven & the Swans
Aflevering 22: Raven & the Swans

In deze aflevering twijfelt Callen aan de motivaties van Hetty, wanneer een geheime agent uit haar verleden betrokken is bij een bizarre misdaadzaak.

Lees meer
23
NCIS: Los Angeles - Parley
Aflevering 23: Parley

Om informatie over een beruchte wapenhandelaar te verkrijgen, gaat Deeks undercover.

Lees meer
24
NCIS: Los Angeles - Descent
Aflevering 24: Descent

Een ontploffing in de woestijn brengt nieuw leven in de zoektocht naar enkele gestolen kernwapens. Hetty stuurt Callen en Kensi naar het buitenland, terwijl Sam en Deeks vanuit de Verenigde Staten aan...

Lees meer

Over de serie

Genres: Actie Misdaad Drama
Jaar: 2009
NCIS: Los Angeles

Beschrijving:

De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) Los Angeles, doet onderzoek naar misdaden die verband houden met de marine in en rondom Los Angeles.

Acteurs:

Chris O'Donnell (G. Callen), LL Cool J (Sam Hanna), Daniela Ruah (Kensi Blye), Eric Christian Olsen (Marty Deeks), Bridger Buckley (Hunt), Medalion Rahimi (Special Agent Fatima Namazi), Louie Enriquez (Curtis Jenkins), L'lerrét Jazelle (Sharon Cunningham), Deji Laray (Alan Bristol), Briana Marin (Supervisory Special Agent Aliyah De Leon), Nick Marini (Jaxson King), Linda Hunt (Hetty Lange), Barrett Foa (Eric Beale), Renée Felice Smith (Nell Jones), Chris O'Donnell (Special Agent G. Callen), LL Cool J (Special Agent Sam Hanna), Daniela Ruah (Special Agent Kensi Blye), Linda Hunt (Henrietta "Hetty" Lange), LL Cool J (G. Callen), Daniela Ruah (Eric Beale)

Show more Show less

Regisseurs:

Tawnia McKiernan, Daniela Ruah, Suzanne Saltz, Terence Nightingall, Eric A. Pot, Dennis Smith, Dan Liu, James Hanlon, Ruba Nadda, John Peter Kousakis, Eric Laneuville, Diana Valentine, Kate Woods, Rod Holcomb, Jan Eliasberg, Félix Enríquez Alcalá, Terrence O'Hara, Yangzom Brauen, James Whitmore jr., Chris O'Donnell

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905