Actors in season:

Chris O'Donnell (G. Callen), Daniela Ruah (Kensi Blye), Eric Christian Olsen (Marty Deeks), Barrett Foa (Eric Beale), Renée Felice Smith (Nell Jones), LL Cool J (Sam Hanna), Linda Hunt (Hetty Lange), Manny Montana (Diego Salazar), Luis Moncada (Manny), Ella Thomas (Jada Khaled), Philippe Brenninkmeyer (Wayne Morris), Laura Niemi (CIA Analyst Wendy Balian), Tom Parker (Lucas Gardner), Stephen Wozniak (Tyler Brunson)

Show more Show less

Directors of season:

John Peter Kousakis, Chris O'Donnell, Diana Valentine, Dennis Smith, Karen Gaviola, Paul A. Kaufman, Eric A. Pot, Robert Florio, Frank Military, Tawnia McKiernan, James Hanlon, Terrence O'Hara, Eric Laneuville, Rick Tunell

Show more Show less

Seizoen 7

01
NCIS: Los Angeles - Active Measures
Aflevering 1: Active Measures

Callen begint aan een geheime missie waar het team buiten wordt gelaten.

Lees meer
02
NCIS: Los Angeles - Citadel
Aflevering 2: Citadel

Agent Talia Del Campo vraagt het Special Projects team om te helpen bij het onderzoek op de moord van haar partner.

Lees meer
03
NCIS: Los Angeles - Driving Miss Diaz
Aflevering 3: Driving Miss Diaz

Het team onderzoekt een Peruaanse bloedbad. Een bekende fashion model, een van de overlevende, is nu potentieel doelwit. Kensi gaat undercover als assistent van het model en Deeks als haar chauffeur.

Lees meer
04
NCIS: Los Angeles - Command And Control
Aflevering 4: Command And Control

Callen en Sam worden gedwongen om hun vrije dag op te geven als ze een mysterieus telefoontje ontvangen. De beller dreigt onschuldige mensen te vermoorden als ze niet precies doen wat hij zegt.

Lees meer
05
NCIS: Los Angeles - Blame It on Rio
Aflevering 5: Blame It on Rio

Het NCIS Navy team helpt het team van NCIS: Los Angeles om een ontsnapte gevangene te vinden.

Lees meer
06
NCIS: Los Angeles - Unspoken
Aflevering 6: Unspoken

Het team gaat op zoek naar Ruiz. Deze voormalige partner van Sam verdween na de aanschaf van een dodelijk explosief tijdens een undercoveroperatie.

Lees meer
07
NCIS: Los Angeles - An Unlocked Mind
Aflevering 7: An Unlocked Mind

Kensi en Deeks gaan undercover als sekteleden om informatie los te krijgen van een voormalig medewerker van het Ministerie van Defensie. Het team werkt aan het geheimhouden van overheidsgeheimen.

Lees meer
08
NCIS: Los Angeles - The Long Goodbye
Aflevering 8: The Long Goodbye

Het team is op zoek naar Jada. Kensi gaat samen met agent Talia Del Campo undercover.

Lees meer
09
NCIS: Los Angeles - Defectors
Aflevering 9: Defectors

Het team zoekt een vermist tienermeisje, waarvan ze vermoeden dat ze zich heeft aangesloten bij een terroristische organisatie.

Lees meer
10
NCIS: Los Angeles - Internal Affairs
Aflevering 10: Internal Affairs

Deeks wordt gearresteerd en ondervraagd over de moord op zijn voormalige partner. Het team stelt alles op alles om zijn onschuld te bewijzen.

Lees meer
11
NCIS: Los Angeles - Cancel Christmas
Aflevering 11: Cancel Christmas

Een vermeende Noord-Koreaanse spion wordt vergiftigd en door een vrachtwagen met kerstbomen aangereden. Het team moet de persoon vinden die verantwoordelijk is voor het binnensmokkelen van spionnen.

Lees meer
12
NCIS: Los Angeles - Core Values
Aflevering 12: Core Values

Kensi en Deeks gaan undercover bij een kerncentrale. Het team zoekt uit hoe een sergeant is overleden aan een dodelijke bestraling.

Lees meer
13
NCIS: Los Angeles - Angels And Daemons
Aflevering 13: Angels And Daemons

Het team doet onderzoek naar de moord op een ICT-ondernemer en durfkapitalist die in het geheim een daemon ontwikkelde, een programma dat in het geniep gegevens op computers verzamelt.

Lees meer
14
NCIS: Los Angeles - Come Back
Aflevering 14: Come Back

Kensi en Deeks kondigen bij het team aan dat ze samen gaan wonen.

Lees meer
15
NCIS: Los Angeles - Matryoshka
Aflevering 15: Matryoshka

Om Arkady in Rusland te vinden, gaat het team undercover met zijn dochter. Ze proberen toegang te krijgen tot de computer van Russian Consul General.

Lees meer
16
NCIS: Los Angeles - Matryoshka
Aflevering 16: Matryoshka

Om Arkady in Rusland te vinden, gaat het team undercover met zijn dochter. Ze proberen toegang te krijgen tot de computer van Russian Consul General.

Lees meer
17
NCIS: Los Angeles - Revenge Deferred
Aflevering 17: Revenge Deferred

Na het bekijken van bewakingsbeelden, vliegen Sam en Callen naar Afrika om uit te zoeken waarom de familie van Sam daar is.

Lees meer
18
NCIS: Los Angeles - Exchange Rate
Aflevering 18: Exchange Rate

Een veroordeelde Cubaanse spion weet te ontsnappen voordat hij op transport wordt gezet naar zijn thuisland in ruil voor een Amerikaanse gevangene. Het team krijgt te horen dat Anna hem heeft geholpen...

Lees meer
19
NCIS: Los Angeles - The Seventh Child
Aflevering 19: The Seventh Child

Callen en het team probeert een kind te redden die gehersenspoeld is door een terrorist.

Lees meer
20
NCIS: Los Angeles - Seoul Man
Aflevering 20: Seoul Man

Het team krijgt opdracht om een commandant van de marine in de Stille Zuidzee te beschermen en gaat op zoek naar een Noord-Koreaanse spion.

Lees meer
21
NCIS: Los Angeles - Head of the Snake
Aflevering 21: Head of the Snake

Gibbs en Fornell zoeken verder naar het hoofd van de drugsbende die verantwoordelijk is voor de overdosis van Fornells dochter Emily.

Lees meer
22
NCIS: Los Angeles - Granger, O.
Aflevering 22: Granger, O.

Granger begeleidt Jennifer Kim terug naar Los Angeles. Hij overhoort haar over een Noord-Koreaanse spion. Jennifer geeft toe dat hij haar vader is.

Lees meer
23
NCIS: Los Angeles - Where There's Smoke
Aflevering 23: Where There's Smoke

Geheime informatie over verdachte terroristen is gestolen bij een beveiligde ministerie van Defensie waar brand is uitgebroken. Sam en Callen gaan undercover als brandweermannen.

Lees meer
24
NCIS: Los Angeles - Talion
Aflevering 24: Talion

Sam ontvangt een gecodeerde noodoproep van zijn zoon Aiden. Het blijkt dat zijn school is gegijzeld door een extremistische groepering. Het team snelt naar San Francisco om de gegijzelden te bevrijden...

Lees meer

Over de serie

Genres: Actie Misdaad Drama
Jaar: 2009
NCIS: Los Angeles

Beschrijving:

De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) Los Angeles, doet onderzoek naar misdaden die verband houden met de marine in en rondom Los Angeles.

Acteurs:

Chris O'Donnell (G. Callen), LL Cool J (Sam Hanna), Daniela Ruah (Kensi Blye), Eric Christian Olsen (Marty Deeks), Bridger Buckley (Hunt), Medalion Rahimi (Special Agent Fatima Namazi), Louie Enriquez (Curtis Jenkins), L'lerrét Jazelle (Sharon Cunningham), Deji Laray (Alan Bristol), Briana Marin (Supervisory Special Agent Aliyah De Leon), Nick Marini (Jaxson King), Linda Hunt (Hetty Lange), Barrett Foa (Eric Beale), Renée Felice Smith (Nell Jones), Chris O'Donnell (Special Agent G. Callen), LL Cool J (Special Agent Sam Hanna), Daniela Ruah (Special Agent Kensi Blye), Linda Hunt (Henrietta "Hetty" Lange), LL Cool J (G. Callen), Daniela Ruah (Eric Beale)

Show more Show less

Regisseurs:

Tawnia McKiernan, Daniela Ruah, Suzanne Saltz, Terence Nightingall, Eric A. Pot, Dennis Smith, Dan Liu, James Hanlon, Ruba Nadda, John Peter Kousakis, Eric Laneuville, Diana Valentine, Kate Woods, Rod Holcomb, Jan Eliasberg, Félix Enríquez Alcalá, Terrence O'Hara, Yangzom Brauen, James Whitmore jr., Chris O'Donnell

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905