Actors in season:

Chris O'Donnell (G. Callen), Daniela Ruah (Kensi Blye), Eric Christian Olsen (Marty Deeks), Barrett Foa (Eric Beale), Renée Felice Smith (Nell Jones), Shanna Collins (Rebecca Larmont), Clint Culp (Saunders), Eduardo Lezcano (Night Club Patron), Ivo Lopez (Alonzo Cruz), Sara Fletcher (Cheryl), Ally Maki (Belinda Fujita), Carmela Zumbado (Susan), Eric Davis (Imam), Danny Hamouie (Danyal), Zeeko Zaki (Aimon Shah), Linda Hunt (Hetty Lange), Jennifer Jalene (LAPD Detective Lisa Mayne), LL Cool J (Sam Hanna)

Show more Show less

Directors of season:

Eric Laneuville, Diana Valentine, Eric A. Pot, Benny Boom, Tawnia McKiernan, James Hanlon, Jonathan Frakes, John Peter Kousakis, James Whitmore jr., Dennis Smith, Tony Wharmby, Terrence O'Hara, Terence Nightingall, Ruba Nadda, Frank Military

Show more Show less

Seizoen 8

01
NCIS: Los Angeles - High-Value Target
Aflevering 1: High-Value Target

Nadat NCIS er niet in slaagde om de mol te vinden, dringt de onderminister van Defensie aan op een nieuwe leider. Het team reist naar Syrie waar een van de teamleden ernstig gewond raakt.

Lees meer
02
NCIS: Los Angeles - Belly of the Beast
Aflevering 2: Belly of the Beast

Nadat NCIS er niet in slaagde om de mol te vinden, dringt de onderminister van Defensie aan op een nieuwe leider. Het team reist af naar Syrie, waarbij een teamlid ernstig gewond raakt.

Lees meer
03
NCIS: Los Angeles - The Queen's Gambit
Aflevering 3: The Queen's Gambit

Het team onderzoekt een ontvoeringszaak. Hetty is in Washington D.C. voor een ondervraging en een ander teamlid zit nog steeds in Syrie.

Lees meer
04
NCIS: Los Angeles - Black Market
Aflevering 4: Black Market

De jonge veiligheidsagent van Homeland Jessie wordt op een feestje vermoord. Hij werd waarschijnlijk vergiftigd. Sam en Callen herkennen op de bewakingscamera's een vrouw die iets in zijn glas doet.

Lees meer
05
NCIS: Los Angeles - Ghost Gun
Aflevering 5: Ghost Gun

Als een marine machinist Brandon Noah doodgeschoten wordt, komt het team erachter dat hij via zijn bijbaantje weet kreeg van een illegale handel, die hem weleens zijn leven zou kunnen hebben gekost.

Lees meer
06
NCIS: Los Angeles - Home Is Where the Heart Is
Aflevering 6: Home Is Where the Heart Is

Tijdens een huiszoeking van een Conciërgewoning van Martin vindt het team wapens en aanwijzigen van een ontvoering. De verdenking ontstaat dat de man een lid was van een buitenlandse geheime organisat...

Lees meer
07
NCIS: Los Angeles - Crazy Train
Aflevering 7: Crazy Train

Callen gaat undercover als patiënt in een psychiatrisch ziekenhuis. Hij is op zoek naar een verdwenen NSA-agent.

Lees meer
08
NCIS: Los Angeles - Parallel Resistors
Aflevering 8: Parallel Resistors

Tijdens een kennis quiz tussen de Whitley en de Braddock universiteit krijgt de student een stroomstoot als hij op de buzzer drukt. Hij valt in coma.

Lees meer
09
NCIS: Los Angeles - Glasnost
Aflevering 9: Glasnost

Garrison wordt gevonden in de ziekenhuiskamer van iemand uit het NCIS-team. Callen neemt hem mee voor verhoor. Daarnaast bespreekt het team hun plannen voor Thanksgiving.

Lees meer
10
NCIS: Los Angeles - Sirens
Aflevering 10: Sirens

Vervolg van de "mol"zaak: Carl Brown geeft toe dat hij in de NCIS ingefiltreerd is, maar hij wil het onderste van zijn tong niet laten zien. Nell probeert hem, in opdracht van Hetty, te ondervragen.

Lees meer
11
NCIS: Los Angeles - Tidings We Bring
Aflevering 11: Tidings We Bring

Sam werkt samen met Anna en Callen in het onderzoek naar de verdwijning van een luitenant. Daarnaast viert het team samen de feestdagen.

Lees meer
12
NCIS: Los Angeles - Kulinda
Aflevering 12: Kulinda

Sam gaat undercover in een beveiligingsbedrijf dat connecties heeft met verschillende criminele organisaties. Callen en Anna discussiëren over de volgende stappen in hun relatie.

Lees meer
13
NCIS: Los Angeles - Hot Water
Aflevering 13: Hot Water

Het gevonden bewijsmateriaal leidt tot de arrestatie van Callen, Sam, Granger en Deeks. Op dezelfde dag komt onderminister Duggan terug.

Lees meer
14
NCIS: Los Angeles - Under Siege
Aflevering 14: Under Siege

Hetty verlaat het NCIS-team. De mol ontvoert een van de agenten.

Lees meer
15
NCIS: Los Angeles - Payback
Aflevering 15: Payback

De emoties lopen hoog op als een van de agenten wordt vastgehouden op een onbekende locatie.

Lees meer
16
NCIS: Los Angeles - Old Tricks
Aflevering 16: Old Tricks

Nadat een bewoner uit een bejaardentehuis is ontvoerd, ontdekt het team een paar oplichters.

Lees meer
17
NCIS: Los Angeles - Queen Pin
Aflevering 17: Queen Pin

Sam denkt dat een voormalig collega tijdens een gevaarlijke undercovermissie een ongrijpbare drugsbaron wil neerhalen.

Lees meer
18
NCIS: Los Angeles - Getaway
Aflevering 18: Getaway

Tijdens een cyberaanval op een belastingkantoor worden belangrijke gegevens gestolen. De hoofdverdachte wordt vermoord maar het echtpaar Nelson die vermoedelijk medeplichtigen waren, zijn kerngezond.

Lees meer
19
NCIS: Los Angeles - 767
Aflevering 19: 767

Een ingenieur is vermoord. Callen en Sam gaan undercover om zijn collega te achtervolgen. Deeks regelt een verrassingsbijeenkomst voor Kensi en haar vrienden.

Lees meer
20
NCIS: Los Angeles - From Havana With Love
Aflevering 20: From Havana With Love

Het NCIS-team onderzoekt een zaak van een aannemer. Lamont zegt bewijs te hebben dat de marine geheimen verkoopt aan de buitenlandse overheid. Kensi en Deeks gaan undercover.

Lees meer
21
NCIS: Los Angeles - Battle Scars
Aflevering 21: Battle Scars

Een dakloze ontvoert de voorzitter van een Veteranen organisatie. De dader blijkt de voormalige marine bevelhebber Charles Langston te zijn. Voor Hetty is hij geen onbekende.

Lees meer
22
NCIS: Los Angeles - Golden Days
Aflevering 22: Golden Days

Tijdens een onderzoek werkt het NCIS-team samen met Hetty's voormalige oorlog-collega's uit Vietnam.

Lees meer
23
NCIS: Los Angeles - Uncaged
Aflevering 23: Uncaged

Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd t...

Lees meer
24
NCIS: Los Angeles - Unleashed
Aflevering 24: Unleashed

Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd t...

Lees meer

Over de serie

Genres: Actie Misdaad Drama
Jaar: 2009
NCIS: Los Angeles

Beschrijving:

De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) Los Angeles, doet onderzoek naar misdaden die verband houden met de marine in en rondom Los Angeles.

Acteurs:

Chris O'Donnell (G. Callen), LL Cool J (Sam Hanna), Daniela Ruah (Kensi Blye), Eric Christian Olsen (Marty Deeks), Bridger Buckley (Hunt), Medalion Rahimi (Special Agent Fatima Namazi), Louie Enriquez (Curtis Jenkins), L'lerrét Jazelle (Sharon Cunningham), Deji Laray (Alan Bristol), Briana Marin (Supervisory Special Agent Aliyah De Leon), Nick Marini (Jaxson King), Linda Hunt (Hetty Lange), Barrett Foa (Eric Beale), Renée Felice Smith (Nell Jones), Chris O'Donnell (Special Agent G. Callen), LL Cool J (Special Agent Sam Hanna), Daniela Ruah (Special Agent Kensi Blye), Linda Hunt (Henrietta "Hetty" Lange), LL Cool J (G. Callen), Daniela Ruah (Eric Beale)

Show more Show less

Regisseurs:

Tawnia McKiernan, Daniela Ruah, Suzanne Saltz, Terence Nightingall, Eric A. Pot, Dennis Smith, Dan Liu, James Hanlon, Ruba Nadda, John Peter Kousakis, Eric Laneuville, Diana Valentine, Kate Woods, Rod Holcomb, Jan Eliasberg, Félix Enríquez Alcalá, Terrence O'Hara, Yangzom Brauen, James Whitmore jr., Chris O'Donnell

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905