Actors in season:

Chris O'Donnell (G. Callen), Daniela Ruah (Kensi Blye), Linda Hunt (Hetty Lange), Eric Christian Olsen (Marty Deeks), Barrett Foa (Eric Beale), LL Cool J (Sam Hanna), Renée Felice Smith (Nell Jones), Chris O'Donnell (Special Agent G. Callen), LL Cool J (Special Agent Sam Hanna), Daniela Ruah (Special Agent Kensi Blye), Linda Hunt (Henrietta "Hetty" Lange), Pamela Reed (Roberta Deeks), Vyto Ruginis (Arkady Kolcheck), Peter Jacobson (John Rogers), Bill Goldberg (Lance Hamilton), Medalion Rahimi (Special Agent Fatima Namazi), Kerr Smith (David Ross), Max Martini (Arlo Turk), Catherine Bell (Sarah MacKenzie), Bar Paly (Anna Kolcheck)

Show more Show less

Directors of season:

Ruba Nadda, Dennis Smith, Terrence O'Hara, Benny Boom, Terence Nightingall, Tawnia McKiernan, Yangzom Brauen, James Hanlon, Eric A. Pot, James Whitmore jr., Lily Mariye, Tony Wharmby, Frank Military, Sherwin Shilati, Diana Valentine, John Peter Kousakis

Show more Show less

Seizoen 10

01
NCIS: Los Angeles - To Live and Die in Mexico
Aflevering 1: To Live and Die in Mexico

Ernstig gewond en niet in staat om te communiceren met het team in de Verenigde Staten, gaan Callen, Sam en Kensi op zoek naar een veilige uitweg uit Mexico. Een kartelbaas stelt een beloning op voor ...

Lees meer
02
NCIS: Los Angeles - Superhuman
Aflevering 2: Superhuman

Nadat het prototype voor een tactisch aanvalspak is gestolen uit een basis van de marine en wordt gebruikt in een sieradenoverval in Beverly Hills, moet het team bepalen wie het pak heeft gestolen en ...

Lees meer
03
NCIS: Los Angeles - The Prince
Aflevering 3: The Prince

Na een aanslag op de dubbelganger van de Saudische kroonprins, gaat het team samen met de veiligheidsdienst van Saoedi-Arabië op zoek naar de dader.

Lees meer
04
NCIS: Los Angeles - Hit List
Aflevering 4: Hit List

Spin-off van de serie NCIS. Het NCIS-team is in gevaar nadat hun foto's, evenals de namen van Mosley en haar zoon, op een hitlijst staan.

Lees meer
05
NCIS: Los Angeles - Pro Se
Aflevering 5: Pro Se

Terwijl ze NCIS helpt bij een undercoveroperatie, wordt informant Elizabeth Williams gearresteerd en kan het team haar geen alibi geven.

Lees meer
06
NCIS: Los Angeles - Asesinos
Aflevering 6: Asesinos

Het NCIS-team probeert Mosley te vinden nadat ze een huurmoordenaar van het kartel heeft vermoord en van de aardbodem is verdwenen.

Lees meer
07
NCIS: Los Angeles - One of Us
Aflevering 7: One of Us

Het NCIS-team werkt samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken nadat de moord op een wapenhandelaar is verbonden met een reeks misdaden.

Lees meer
08
NCIS: Los Angeles - The Patton Project
Aflevering 8: The Patton Project

Het Patton project is terug. Het is een geheime groep soldaten, die aanslagen tegen Moslimlanden plannen en hierbij onschuldige burgers trainen tot zelfmoordterroristen. Lukt het het team om deze groe...

Lees meer
09
NCIS: Los Angeles - A Diamond In the Rough
Aflevering 9: A Diamond In the Rough

Spin-off van de serie NCIS. Het NCIS-team onderzoekt de inbraak bij kapitein Dean Hadlow. Hij was op het moment dat de inbrekers geld, sieraden en geheime informatie stalen bij de Pakistaanse generaal...

Lees meer
10
NCIS: Los Angeles - Heist
Aflevering 10: Heist

Spin-off van de serie NCIS. Een zeer doordachte bankroof, waarbij slechts één kluis werd gestolen, leidt het NCIS-team naar het corrupte bedrijf van Veronica Stephens.

Lees meer
11
NCIS: Los Angeles - Joyride
Aflevering 11: Joyride

Spin-off van de serie NCIS. Het team wordt vergezeld door NCIS-agent Nicole DeChamps nadat een marinier met een voorgeschiedenis van PTSS verdwijnt na een dronken en wanordelijke ruzie.

Lees meer
12
NCIS: Los Angeles - The Sound of Silence
Aflevering 12: The Sound of Silence

Tijdens een conferentie wordt wordt commandant Valerie Torres, chef logisitiek van het wapendepot van Seal Beach, onwel en overlijdt. Het blijkt een aanslag, maar niemand heeft het door omdat het waar...

Lees meer
13
NCIS: Los Angeles - Better Angels
Aflevering 13: Better Angels

Het NCIS-team werkt samen met het Global Criminal Tribunal als een Syriër rechtvaardigheid wilt. Hij wordt aangevallen terwijl hij bewijs levert dat zou aantonen dat chemische wapens werden gebruikt.

Lees meer
14
NCIS: Los Angeles - Smokescreen
Aflevering 14: Smokescreen

Het NCIS-team werkt samen met de FBI om een terroristische groep in Los Angeles te vinden die zich vermoedelijk voorbereidt op een dreigende aanval.

Lees meer
15
NCIS: Los Angeles - Smokescreen
Aflevering 15: Smokescreen

Het NCIS-team werkt samen met de FBI om een terroristische groep in Los Angeles te vinden die zich vermoedelijk voorbereidt op een dreigende aanval.

Lees meer
16
NCIS: Los Angeles - Into the Breach
Aflevering 16: Into the Breach

Spin-off van de serie NCIS. Het team onderzoekt de moord op een journalist, die aan't schrijven was over een misgelopen geheime militaire operatie.

Lees meer
17
NCIS: Los Angeles - Till Death Do Us Part
Aflevering 17: Till Death Do Us Part

Spin-off van de serie NCIS. NCIS viert het huwelijk van Kensi en Deeks.

Lees meer
18
NCIS: Los Angeles - Born To Run
Aflevering 18: Born To Run

Spin-off van de serie NCIS. Sydney vraagt haar zus Nell om hulp, wanneer een vriend van haar verstrikt raakt in een Russisch complot.

Lees meer
19
NCIS: Los Angeles - Searching
Aflevering 19: Searching

Spin-off van de serie NCIS. Sam helpt bij het localiseren van een grensofficier die verdween na bedreiging door een cartel.

Lees meer
20
NCIS: Los Angeles - Choke Point
Aflevering 20: Choke Point

Nadat een SEAL is aangevallen tijdens zijn tweede baan als beveiliger voor een succesvolle marihuana-apotheek, belooft Sam persoonlijk de verdachte te arresteren uit respect voor de broederschap.

Lees meer
21
NCIS: Los Angeles - The One That Got Away
Aflevering 21: The One That Got Away

Spin-off van de serie NCIS. Wanneer Anna Colcheck uit de gevangenis ontsnapt, assisteren Callen en het team bij de zoektocht.

Lees meer
22
NCIS: Los Angeles - No More Secrets
Aflevering 22: No More Secrets

Het NCIS-team reist naar Cuba voor een onofficiële missie, nadat Callen een tip krijgt over de verblijfplaats van Anna Kolcheck.

Lees meer
23
NCIS: Los Angeles - The Guardian
Aflevering 23: The Guardian

Spin-off van de serie NCIS. Het team ontdekt dat een stel ISIS sympathisanten een aanval plant.

Lees meer
24
NCIS: Los Angeles - False Flag
Aflevering 24: False Flag

Spin-off van de serie NCIS. Callen en Sam werken samen met een marinekapitein om een groep ISIS sympathisanten op een schip te lokaliseren.

Lees meer

Over de serie

Genres: Actie Misdaad Drama
Jaar: 2009
NCIS: Los Angeles

Beschrijving:

De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) Los Angeles, doet onderzoek naar misdaden die verband houden met de marine in en rondom Los Angeles.

Acteurs:

Chris O'Donnell (G. Callen), LL Cool J (Sam Hanna), Daniela Ruah (Kensi Blye), Eric Christian Olsen (Marty Deeks), Bridger Buckley (Hunt), Medalion Rahimi (Special Agent Fatima Namazi), Louie Enriquez (Curtis Jenkins), L'lerrét Jazelle (Sharon Cunningham), Deji Laray (Alan Bristol), Briana Marin (Supervisory Special Agent Aliyah De Leon), Nick Marini (Jaxson King), Linda Hunt (Hetty Lange), Barrett Foa (Eric Beale), Renée Felice Smith (Nell Jones), Chris O'Donnell (Special Agent G. Callen), LL Cool J (Special Agent Sam Hanna), Daniela Ruah (Special Agent Kensi Blye), Linda Hunt (Henrietta "Hetty" Lange), LL Cool J (G. Callen), Daniela Ruah (Eric Beale)

Show more Show less

Regisseurs:

Tawnia McKiernan, Daniela Ruah, Suzanne Saltz, Terence Nightingall, Eric A. Pot, Dennis Smith, Dan Liu, James Hanlon, Ruba Nadda, John Peter Kousakis, Eric Laneuville, Diana Valentine, Kate Woods, Rod Holcomb, Jan Eliasberg, Félix Enríquez Alcalá, Terrence O'Hara, Yangzom Brauen, James Whitmore jr., Chris O'Donnell

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905