Aflevering 6: Iepen

Beschrijving van de aflevering:

Op de avond dat de iepenbomen in Kungsträdgården omgehakt moeten worden, ontstaat er een groot tumult. Uno en Maggan raken allebei betrokken bij de commotie, maar ze staan aan verschillende kanten. John en de linkse bende plannen een aanslag in het centrum van Stockholm, terwijl Christina probeert te ontdekken waar ze haar dochter naartoe hebben gebracht. Nina ontdekt dat er iets ernstig mis is met de economie in Nina's nachtclub. Astrid blijft vechten tegen haar leukemie, met Gustaf aan haar zijde.

Actors in episode:

Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Anna Bjelkerud

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
VIP

S03 E02

04
Vertrek

S03 E04

05
Homecoming

S03 E05

06
Iepen

S03 E06

07
08

Over de serie

Genres: Drama
The Restaurant

Beschrijving:

Stockholm, de dag van de vrede in Europa 1945. Een spontane kus tussen twee vreemden, tijdens de viering aan de Kungsgatan, zal grote gevolgen hebben.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905