Aflevering 4: Vertrek

Beschrijving van de aflevering:

Peter heeft zich gerealiseerd dat Ester en Mirko verantwoordelijk zijn voor de aanvallen op Nina's nachtclub en besluit hen te confronteren. Er verdwijnt geld uit de kassa's van Nina's, wat leidt tot een conflict tussen Nina en Christina. John en de linkse bende zijn van plan om hun politieke strijd naar een nieuw niveau te tillen, maar dan krijgt John een bommelding van Christina. Angelo probeert een banklening te krijgen om zijn eigen pizzeria te openen en Maggan staat voor een beslissing die haar hele toekomstige carrière zal beïnvloeden.

Actors in episode:

Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Anna Bjelkerud

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
VIP

S03 E02

04
Vertrek

S03 E04

05
Homecoming

S03 E05

06
Iepen

S03 E06

07
08

Over de serie

Genres: Drama
The Restaurant

Beschrijving:

Stockholm, de dag van de vrede in Europa 1945. Een spontane kus tussen twee vreemden, tijdens de viering aan de Kungsgatan, zal grote gevolgen hebben.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905