Aflevering 3: Crème de la crème

Beschrijving van de aflevering:

Calle is de nieuwe chef-kok bij Nina's en werkt aan de vernieuwing van het menu. Ondertussen doen Ester en Mirko een nieuwe sabotagepoging. John en de linkse bende ontdekken een nieuwe manier om hun zaak te financieren, waardoor Christina van streek raakt als ze de waarheid ontdekt. John begint te vermoeden dat Uno informatie doorgeeft aan de geheime politie. De kranten hebben ontdekt dat Maggan een illegale homoclub heeft bezocht en de jacht op de media is hevig. Angelo krijgt een zakelijk idee.

Actors in episode:

Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Anna Bjelkerud

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
VIP

S03 E02

04
Vertrek

S03 E04

05
Homecoming

S03 E05

06
Iepen

S03 E06

07
08

Over de serie

Genres: Drama
The Restaurant

Beschrijving:

Stockholm, de dag van de vrede in Europa 1945. Een spontane kus tussen twee vreemden, tijdens de viering aan de Kungsgatan, zal grote gevolgen hebben.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905