Aflevering 5: Homecoming

Beschrijving van de aflevering:

Drie jaar zijn verstreken sinds Christina haar moeder en Nina's nachtclub achterliet. Ze woont nu in het geheim met John en de rest van de bende op een boerderij. Uno, nu een politieagent, probeert Christina op te sporen. Nina komt te weten dat ze een kleindochter heeft en probeert ook contact te leggen met Christina. Gustaf en zijn familie keren terug uit Tanzania, maar de reden voor hun thuiskomst is niet wat iedereen denkt. Calle vermoedt dat Nina weer is begonnen met drinken en maakt zich steeds meer zorgen. Maggan's leven is drastisch veranderd sinds de persconferentie in het stadhuis. Bellan is diep gezonken in zijn gokverslaving.

Show more Show less

Actors in episode:

Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Anna Bjelkerud

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
VIP

S03 E02

04
Vertrek

S03 E04

05
Homecoming

S03 E05

06
Iepen

S03 E06

07
08

Over de serie

Genres: Drama
The Restaurant

Beschrijving:

Stockholm, de dag van de vrede in Europa 1945. Een spontane kus tussen twee vreemden, tijdens de viering aan de Kungsgatan, zal grote gevolgen hebben.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905