Aflevering 7: Het aftellen

Beschrijving van de aflevering:

John en de linkse bende houden Christina gevangen op de boerderij. Ze probeert een kans te vinden om te ontsnappen, terwijl Uno en de politie van plan zijn de boerderij te betrekken. Nina's nachtclub is bijna failliet en Nina begint na te denken over het aanbod van Mirko om haar uit te kopen. Of kunnen zij en Peter een manier vinden om hun meningsverschillen achter zich te laten en hun krachten te bundelen? De moeilijke tijden voor Nina's brengen Nina en Calle dichter bij elkaar, maar dan krijgt Calle een zeer verleidelijk aanbod van Angelo.

Actors in episode:

Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Anna Bjelkerud

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
VIP

S03 E02

04
Vertrek

S03 E04

05
Homecoming

S03 E05

06
Iepen

S03 E06

07
08

Over de serie

Genres: Drama
The Restaurant

Beschrijving:

Stockholm, de dag van de vrede in Europa 1945. Een spontane kus tussen twee vreemden, tijdens de viering aan de Kungsgatan, zal grote gevolgen hebben.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905