Deze TV serie wordt op dit moment helaas niet meer uitgezonden. Maar we hebben volop andere goede series, kijk op onze LiveTV pagina voor een volledig overzicht.

Aflevering 11: Fuck, ge zijt sexy / Dat was gewoon kutadvies

Beschrijving van de aflevering:

Verliefdheid, vriendschap, nijd en de groeipijnen, taboes en onzekerheden van het tiener zijn spelen de hoofdrol in de meest succesvolle online reeks van Vlaanderen. Amber vreest dat ze zwanger is van die ene keer seks met Senne en vraagt haar vriendinnen om mee te gaan naar de dokter. Ondertussen weet Jana wie haar verraden heeft en op de kerstdrink op school wordt ook duidelijk waarom. 12+

Actors in episode:

Nathan Bouts (Jens), Maarten Cop (Luka), Nora Dari (Yasmina), Veerle Dejaeger (Zoë), Britt Hellinx (Gill)

Directors of episode:

Cecilia Verheyden

Over de serie

Genres: Archief
Jaar: 2018
wtFOCK

Beschrijving:

Serie die vijf tieners op de turbulente weg naar volwassenheid volgt, binnen en buiten de middelbare school. Zowel de magie als de monsterlijkheid van het tienerleven komen aan bod via thema's als seksuele geaardheid, identiteit, pestgedrag, body image, verliefdheid en vriendschap.

Acteurs:

Nathan Bouts (Jens), Maarten Cop (Luka), Nora Dari (Yasmina), Veerle Dejaeger (Zoë), Britt Hellinx (Gill)

Regisseurs:

Cecilia Verheyden

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905