Aflevering 1: Aflevering 1

Beschrijving van de aflevering:

Commandant Gabriel Menck, de onderhandelaar van GATE, is weer aan het werk na een periode van verlof vanwege het overlijden van zijn vrouw. Op zijn eerste dag terug ontmoet hij Majoor Chacur, zijn nieuwe crisismanager en samen werken ze aan een mislukte overval dat is uitgelopen op een gijzeling van twee personen in een kerk. Menck besteedt uren aan het onderhandelen over het leven van de slachtoffers, totdat hij ontdekt dat er meer aan de hand is in deze zaak. Menck botst met Majoor Chacur en Siqueira, de leider van het tactische team van GATE, terwijl hij probeert tijd te winnen om de zaak op te lossen.

Show more Show less

Actors in episode:

Malvino Salvador, César Mello, Maria Manoella

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Thriller
Negotiator

Beschrijving:

"Negotiator" vertelt het verhaal van commandant Gabriel Menck (Malvino Salvador), die het hoofd van de onderhandelingen is voor GATE, een speciale politie-eenheid die gespecialiseerd is in het oplossen van crisissituaties in heel São Paulo.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905