Aflevering 3: Aflevering 3

Beschrijving van de aflevering:

Een jonge man breekt in bij de villa van een bekende televisiepresentator, Walton Guerra, en houdt hem gegijzeld in een kelder achter het huis. Majoor Chacur zet Siqueira onder druk om toegang te vinden tot de binnenkant van de kelder voor een mogelijke tactische operatie. Na enige tijd onderhandelen begint de ontvoerder zijn geduld te verliezen en Menck probeert binnen te komen. Siqueira slaagt erin om de kelder binnen te gaan en schiet de ontvoerder neer. Menck komt te laat, de ontvoerder is al dood.

Actors in episode:

Malvino Salvador, César Mello, Maria Manoella

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Thriller
Negotiator

Beschrijving:

"Negotiator" vertelt het verhaal van commandant Gabriel Menck (Malvino Salvador), die het hoofd van de onderhandelingen is voor GATE, een speciale politie-eenheid die gespecialiseerd is in het oplossen van crisissituaties in heel São Paulo.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905