Aflevering 8: Aflevering 8

Beschrijving van de aflevering:

Chacur ontdekt dat de ontvoerder, Santa Cruz, zich op een andere locatie bevindt waar hij politieagenten gegijzeld houdt. Terwijl Chacur aan het onderhandelen is, gijzelt Menck Santa Cruz, omdat hij gelooft dat Santa Cruz iets te maken heeft met de dood van Sophia. De onderhandelaar is nu de ontvoerder geworden en dreigt de hele locatie op te blazen als GATE ingrijpt. Menck wordt gearresteerd voor de dood van Sophia.

Actors in episode:

Malvino Salvador, César Mello, Maria Manoella

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Thriller
Negotiator

Beschrijving:

"Negotiator" vertelt het verhaal van commandant Gabriel Menck (Malvino Salvador), die het hoofd van de onderhandelingen is voor GATE, een speciale politie-eenheid die gespecialiseerd is in het oplossen van crisissituaties in heel São Paulo.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905