Aflevering 4: Aflevering 4

Beschrijving van de aflevering:

Op haar trouwdag worden een bruid en haar tienerzoon gegijzeld. Het is een misdaad uit passie - de ontvoerder is de ex-man van de bruid en de vader van het kind. De gijzelaars worden vastgehouden in de hotelkamer waar de bruid zich aan het klaarmaken was. Menck en Chacur werken als een team om de situatie geheim te houden, aangezien de bruid de nicht is van kolonel Lopes. Er wordt een tactische basis opgezet in de kamer ernaast. Menck betreedt de scène gekleed als een burger. Na een lange gesprek weet de onderhandelaar de ontvoerder te overtuigen om zich over te geven.

Actors in episode:

Malvino Salvador, César Mello, Maria Manoella

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Thriller
Negotiator

Beschrijving:

"Negotiator" vertelt het verhaal van commandant Gabriel Menck (Malvino Salvador), die het hoofd van de onderhandelingen is voor GATE, een speciale politie-eenheid die gespecialiseerd is in het oplossen van crisissituaties in heel São Paulo.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905