Aflevering 7: Aflevering 7

Beschrijving van de aflevering:

Het controlecentrum van het Verkeers Techniek Bedrijf (CET) wordt overgenomen door twee overvallers, die de werknemers gijzelen en de werking van verkeerslichten in de stad verstoren. Kolonel Lopes vraagt ​​Menck om verlof te nemen. Menck doet een belangrijke ontdekking in de zaak van Sophia. Chacur neemt de rol van onderhandelaar op zich en leidt haar eerste zaak zonder Menck. Freitas vindt bewijs dat Menck belast.

Actors in episode:

Malvino Salvador, César Mello, Maria Manoella

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Thriller
Negotiator

Beschrijving:

"Negotiator" vertelt het verhaal van commandant Gabriel Menck (Malvino Salvador), die het hoofd van de onderhandelingen is voor GATE, een speciale politie-eenheid die gespecialiseerd is in het oplossen van crisissituaties in heel São Paulo.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905