Aflevering 5: Aflevering 5

Beschrijving van de aflevering:

De onderhandelaar ondergaat een lange ondervraging op het hoofdkantoor van GATE met de officier van interne zaken om meer details te weten te komen over de nacht waarop Sophia stierf. Op weg naar buiten voelt Menck een apparaat onder zijn autostoel - het is een bom. Op dat moment krijgt hij een telefoontje van zijn schoonmoeder Eva en beseft hij dat er mogelijk ook explosieven in zijn huis zijn. Eva en Ian zijn ook in gevaar. Siqueira gaat naar het huis van de onderhandelaar om de bom te ontmantelen, terwijl Majoor Chacur de operatie leidt op de parkeerplaats van GATE.

Actors in episode:

Malvino Salvador, César Mello, Maria Manoella

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Thriller
Negotiator

Beschrijving:

"Negotiator" vertelt het verhaal van commandant Gabriel Menck (Malvino Salvador), die het hoofd van de onderhandelingen is voor GATE, een speciale politie-eenheid die gespecialiseerd is in het oplossen van crisissituaties in heel São Paulo.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905