Aflevering 6: Aflevering 6

Beschrijving van de aflevering:

Majoor Chacur wordt ontvoerd door commandant Bismark en naar een verlaten gevangenis gebracht. Menck probeert met Bismark te onderhandelen, maar Bismark is van streek. Menck slaagt erin om contact op te nemen met Siqueira voor versterking, maar de ontvoerder schiet Chacur in de schouder. Menck realiseert zich dat Bismark niet van plan is om hier levend uit te komen. Chao schiet Bismark dood en ze vinden een zelfmoordbriefje in zijn zak.

Actors in episode:

Malvino Salvador, César Mello, Maria Manoella

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Thriller
Negotiator

Beschrijving:

"Negotiator" vertelt het verhaal van commandant Gabriel Menck (Malvino Salvador), die het hoofd van de onderhandelingen is voor GATE, een speciale politie-eenheid die gespecialiseerd is in het oplossen van crisissituaties in heel São Paulo.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905