Aflevering 1: High school reunion

Beschrijving van de aflevering:

Klara en Rafal zijn een getrouwd stel dat elkaar op de middelbare school leerde kennen. Hun hele leven verandert in een oogwenk, net nadat ze hun zoon naar het buitenland hebben gestuurd om te studeren. Onverwacht, terwijl hij nog op het vliegveld is, vraagt Rafal Klara om een scheiding. De vrouw neemt het heft in eigen handen en gaat naar de alumnireunie van de middelbare school waar ze haar man heeft leren kennen. Om hem jaloers te maken, besluit ze te doen alsof ze een nieuwe minnaar heeft. Ze ontmoet Jack op de Planet Single-app en onthult hem haar sluwe plan. Zal deze strategie werken en zal het haar lukken om Rafal terug te winnen?

Show more Show less

Actors in episode:

Zofia Wichlacz, Hanna Konarowska, Izabela Kuna, Witold Debicki, Marianna Linde, Vitalik Havryla

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Romantiek
CANAL+ Series
Planet Single

Beschrijving:

Acht verschillende verhalen. Acht portretten van de ups en downs van de liefde. Elke aflevering is een individueel verhaal. De personages verschillen in leeftijd, afkomst en hebben allemaal een andere motivatie om online naar hun wederhelft te zoeken. Maar ze hebben een ding gemeen: het verlangen om liefde te vinden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905