Aflevering 6: Bullshit detector

Beschrijving van de aflevering:

Een eerste date tijdens de magische dagen vlak voor kerstavond eindigt in een onverwacht conflict met de wet. Op de Planet Single-app ontmoet Ewa de charmante Jack, die haar boeit met zijn gevoel voor humor. Hun romantische ontmoeting wordt brutaal onderbroken door de politie en het meisje belandt onverwachts op het politiebureau. Is ze per ongeluk op het verkeerde moment op de verkeerde plaats terechtgekomen? Tijdens het verhoor wordt ze gedwongen haar eerdere liefdesrelaties te verifieren.

Actors in episode:

Zofia Wichlacz, Hanna Konarowska, Izabela Kuna, Witold Debicki, Marianna Linde, Vitalik Havryla

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Romantiek
CANAL+ Series
Planet Single

Beschrijving:

Acht verschillende verhalen. Acht portretten van de ups en downs van de liefde. Elke aflevering is een individueel verhaal. De personages verschillen in leeftijd, afkomst en hebben allemaal een andere motivatie om online naar hun wederhelft te zoeken. Maar ze hebben een ding gemeen: het verlangen om liefde te vinden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905