Aflevering 2: The sinner

Beschrijving van de aflevering:

Kasia, een lerares uit Silezie, gaat uit met Rafal, die ze ontmoette op de Planet Single-app. Ondanks wat aanvankelijke wrijving, blijkt de date een succes te zijn. Het meisje heeft het gevoel dat ze haar soulmate heeft ontmoet en nodigt hem de volgende dag uit voor de bruiloft van haar broer. Helaas is hij in het weekend druk aan het werk. Als bruidsmeisje op een traditioneel hooglanderhuwelijk is Kasia geschokt als ze de man ontmoet met wie ze een nacht had doorgebracht. Welke impact zal het familiefeest hebben op hun nieuwe relatie? Zal Rafal betrouwbaar blijken?

Actors in episode:

Zofia Wichlacz, Hanna Konarowska, Izabela Kuna, Witold Debicki, Marianna Linde, Vitalik Havryla

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Romantiek
CANAL+ Series
Planet Single

Beschrijving:

Acht verschillende verhalen. Acht portretten van de ups en downs van de liefde. Elke aflevering is een individueel verhaal. De personages verschillen in leeftijd, afkomst en hebben allemaal een andere motivatie om online naar hun wederhelft te zoeken. Maar ze hebben een ding gemeen: het verlangen om liefde te vinden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905