Aflevering 4: Sounds like love

Beschrijving van de aflevering:

Tomas woont in Praag en hoewel hij muzikaal getalenteerd is, verdient hij zijn brood door in een instrumentenwinkel te werken. Zijn leven verandert drastisch wanneer hij een mooi en intrigerend Pools meisje Paulina ontmoet op Planet Single. De eerste date lijkt een ramp te worden, vanwege het nogal vreemde gedrag van het meisje. Het blijkt dat Paulina lijdt aan een neurologische aandoening - misofonie of overgevoeligheid voor bepaalde geluiden. Het probleem van het meisje herdefinieert voor beiden het concept van liefde, tederheid en een relatie. Zullen ze in een nieuwe relatie terechtkomen?

Actors in episode:

Zofia Wichlacz, Hanna Konarowska, Izabela Kuna, Witold Debicki, Marianna Linde, Vitalik Havryla

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Romantiek
CANAL+ Series
Planet Single

Beschrijving:

Acht verschillende verhalen. Acht portretten van de ups en downs van de liefde. Elke aflevering is een individueel verhaal. De personages verschillen in leeftijd, afkomst en hebben allemaal een andere motivatie om online naar hun wederhelft te zoeken. Maar ze hebben een ding gemeen: het verlangen om liefde te vinden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905