Aflevering 8: A night in amsterdam

Beschrijving van de aflevering:

Piotr arriveert in Amsterdam op zakenreis om zijn kleine gamingbedrijf te redden. Na een mislukte presentatie aan een investeerder, drinkt hij uiteindelijk zijn angsten over het bedrijf weg in een lokale bar. Hij viert zijn verjaardag met zijn vrienden. Als cadeau besluiten zijn vrienden een nepaccount voor hem aan te maken op Planet Single en een ontmoeting met Sylvii te regelen. Volgens de informatie op zijn profiel is Piotr een avonturier en staat hij aan het hoofd van een reisorganisatie. Hoe zal zijn ontmoeting met het mooie Nederlandse meisje eruitzien? Zal een noodlottige dag veranderen in de beste nacht van zijn leven?

Show more Show less

Actors in episode:

Zofia Wichlacz, Hanna Konarowska, Izabela Kuna, Witold Debicki, Marianna Linde, Vitalik Havryla

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Romantiek
CANAL+ Series
Planet Single

Beschrijving:

Acht verschillende verhalen. Acht portretten van de ups en downs van de liefde. Elke aflevering is een individueel verhaal. De personages verschillen in leeftijd, afkomst en hebben allemaal een andere motivatie om online naar hun wederhelft te zoeken. Maar ze hebben een ding gemeen: het verlangen om liefde te vinden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905