Aflevering 1: Glass Floor

Beschrijving van de aflevering:

We vinden Olivia Novak in Bay Street, nu een van de oprichters van haar eigen advocatenkantoor, C.L. Novak - een slangenkuil van concurrerende en bedrieglijke advocaten. Terwijl ze een grote collectieve rechtszaak tegen een opioïdenfabrikant voorbereidt, vertrekt een hele afdeling naar een ander kantoor, waardoor Olivia en haar partners op instabiele grond komen te staan. Ze kijken naar haar zaak om het hoofd boven water te houden. Een startup is echter bezig met hun eigen class-action en dient de zaak eerst in bij de rechtbank, waardoor Olivia wordt verrast. Maar ze laat het er niet bij zitten. Ze laat haar privédetective Derek uitzoeken wie deze advocaten bij RDL Legal zijn en begint te graven.

Show more Show less

Actors in episode:

Cynthia Dale, Cara Ricketts, Steve Lund

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
Moving Day

S01 E02

03
Neighbours

S01 E03

04
Homecoming

S01 E04

05
Cracks

S01 E05

06
Leap

S01 E06

Over de serie

Genres: Drama
Street Legal

Beschrijving:

Olivia Novak keert terug met een nieuwe generatie advocaten in STREET LEGAL, een karaktergedreven juridisch drama dat het professionele en privéleven volgt van een groep ambitieuze advocaten bij een startend kantoor in Toronto. Samen vechten ze met verve voor hun cliënten terwijl ze de grenzen van hun relaties binnen en buiten de rechtbank op de proef stellen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905