Aflevering 5: Cracks

Beschrijving van de aflevering:

Om hun strategie te versterken doen Olivia en Lilly onderzoek naar hun procesrechter en zijn geschokt als hij plotseling voor hun ogen sterft. Zijn vervanger is niemand minder dan Leon Robinovitch - Olivia's oude partner, nu een gewaardeerde rechter in het Superior Court. Het proces begint en een nieuwe advocaat wordt toegevoegd aan de verdediging van Standout Pharma. Olivia en RDL komen erachter dat hij zijn bijnaam "de moordenaar met het babygezichtje" eer aan doet als hij hun getuigen aan een kruisverhoor onderwerpt en hen met vriendelijkheid vermoordt. Renée brengt Adam in een oneerlijke positie met dominee Darling en Lilly kan niet zomaar toekijken en zegt uiteindelijk tegen Renée wat er gezegd moet worden.

Show more Show less

Actors in episode:

Cynthia Dale, Cara Ricketts, Steve Lund

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
Moving Day

S01 E02

03
Neighbours

S01 E03

04
Homecoming

S01 E04

05
Cracks

S01 E05

06
Leap

S01 E06

Over de serie

Genres: Drama
Street Legal

Beschrijving:

Olivia Novak keert terug met een nieuwe generatie advocaten in STREET LEGAL, een karaktergedreven juridisch drama dat het professionele en privéleven volgt van een groep ambitieuze advocaten bij een startend kantoor in Toronto. Samen vechten ze met verve voor hun cliënten terwijl ze de grenzen van hun relaties binnen en buiten de rechtbank op de proef stellen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905