Aflevering 2: Moving Day

Beschrijving van de aflevering:

Een vriendin die vastzit in Nairobi vraagt Lilly om bij haar ouders langs te gaan, die haar telefoontjes niet hebben beantwoord. Wanneer Lilly hun huis binnengaat, ontdekt ze dat ze vermist zijn; schijnbaar verdwenen tijdens het ontbijt. Adam, die de leiding had voordat Olivia zich bij de zaak voegde, nodigt haar uit voor een vergadering om zijn terrein te verdedigen. Olivia's achterbakse ex-partner Hal komt achter het materiaal aan dat cruciaal is voor de zaak. Mina is verontrust door de dood van haar cliënt en fixeert zich op een detail in zijn opgenomen interview dat haar leidt naar een bomontdekking voor de opioïde zaak.

Show more Show less

Actors in episode:

Cynthia Dale, Cara Ricketts, Steve Lund

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
Moving Day

S01 E02

03
Neighbours

S01 E03

04
Homecoming

S01 E04

05
Cracks

S01 E05

06
Leap

S01 E06

Over de serie

Genres: Drama
Street Legal

Beschrijving:

Olivia Novak keert terug met een nieuwe generatie advocaten in STREET LEGAL, een karaktergedreven juridisch drama dat het professionele en privéleven volgt van een groep ambitieuze advocaten bij een startend kantoor in Toronto. Samen vechten ze met verve voor hun cliënten terwijl ze de grenzen van hun relaties binnen en buiten de rechtbank op de proef stellen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905