Aflevering 4: Homecoming

Beschrijving van de aflevering:

Olivia en Mina reizen naar Montreal om het topmanagement van Standout Pharma te onderzoeken, maar worden verrast door een stunt van de verdediging. Een speciale gast is Dillon Beck, nu professor in de rechten aan McGill, die zijn voormalige partner Olivia en zijn voormalige student Mina komt opzoeken. Gelukkig voor hen realiseert hij zich dat hij een connectie heeft met de zaak die hen de voorsprong kan geven die ze nodig hebben. Terug in Toronto willen Lilly en Adam een pijnspecialist toevoegen aan hun lijst na het verlies van hun beste getuige-deskundige. Lilly ziet echter dat Adam iemand probeert te vinden die zijn moeder kan helpen met haar chronische pijn. Alleen gelaten in Olivia's appartement, worstelt Emily met haar identiteit en begint in een donkere spiraal terecht te komen.

Show more Show less

Actors in episode:

Cynthia Dale, Cara Ricketts, Steve Lund

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
Moving Day

S01 E02

03
Neighbours

S01 E03

04
Homecoming

S01 E04

05
Cracks

S01 E05

06
Leap

S01 E06

Over de serie

Genres: Drama
Street Legal

Beschrijving:

Olivia Novak keert terug met een nieuwe generatie advocaten in STREET LEGAL, een karaktergedreven juridisch drama dat het professionele en privéleven volgt van een groep ambitieuze advocaten bij een startend kantoor in Toronto. Samen vechten ze met verve voor hun cliënten terwijl ze de grenzen van hun relaties binnen en buiten de rechtbank op de proef stellen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905