Aflevering 3: Neighbours

Beschrijving van de aflevering:

Mina ontmoet Len Dakota, een man in een rolstoel die een geschil heeft met zijn buurman, een kinderdagverblijf. Tegen beter weten in en op advies van Taylor, haar ex-vriendin en officier van justitie, neemt Mina zijn zaak aan. Wanneer Dakota's situatie escaleert tot geweld, is het Taylor die de aanklacht indient. Giulia, de verdediger van Standout Pharma, komt naar Olivia en het RDL team met een aanbod voor een schikking. Wanneer ze het weigeren, vertelt Giulia's reactie Olivia dat de verdediging iets van plan is dat ze niet leuk zullen vinden. Ondertussen krijgt Adam een wanhopig telefoontje om hulp van zijn moeder, die op de rand van een terugval staat en Olivia wordt verrast door de onverwachte komst van haar dochter Emily.

Show more Show less

Actors in episode:

Cynthia Dale, Cara Ricketts, Steve Lund

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
Moving Day

S01 E02

03
Neighbours

S01 E03

04
Homecoming

S01 E04

05
Cracks

S01 E05

06
Leap

S01 E06

Over de serie

Genres: Drama
Street Legal

Beschrijving:

Olivia Novak keert terug met een nieuwe generatie advocaten in STREET LEGAL, een karaktergedreven juridisch drama dat het professionele en privéleven volgt van een groep ambitieuze advocaten bij een startend kantoor in Toronto. Samen vechten ze met verve voor hun cliënten terwijl ze de grenzen van hun relaties binnen en buiten de rechtbank op de proef stellen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905