Aflevering 6: Leap

Beschrijving van de aflevering:

Olivia heeft haar zaak voortijdig laten rusten en nu is het de beurt aan de verdediging. Nadat ze het op Olivia's manier heeft geprobeerd en blijft verliezen, neemt Mina de controle over de zaak over. Ze neemt een beslissing die een grote gok is voor RDL en die de jury tegen hen kan keren. Adam krijgt eindelijk zijn kans in de rechtszaal en moet het opnemen tegen de "Moeder Teresa" van de Canadese geneeskunde. Adam is high en overtuigt Lilly om met hem van het dak te springen. Ze belanden op een plek die geen van beiden had verwacht. Een getuige doet een verleidelijk aanbod dat Olivia dwingt om gebruik te maken van haar geschiedenis met Leon.

Show more Show less

Actors in episode:

Cynthia Dale, Cara Ricketts, Steve Lund

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
Moving Day

S01 E02

03
Neighbours

S01 E03

04
Homecoming

S01 E04

05
Cracks

S01 E05

06
Leap

S01 E06

Over de serie

Genres: Drama
Street Legal

Beschrijving:

Olivia Novak keert terug met een nieuwe generatie advocaten in STREET LEGAL, een karaktergedreven juridisch drama dat het professionele en privéleven volgt van een groep ambitieuze advocaten bij een startend kantoor in Toronto. Samen vechten ze met verve voor hun cliënten terwijl ze de grenzen van hun relaties binnen en buiten de rechtbank op de proef stellen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905