Aflevering 1: Reyka S1,E1

Beschrijving van de aflevering:

Reyka wordt opgeroepen voor een hoorzitting om de voorwaardelijke vrijlating van Speelman goed te keuren na twintig jaar gevangenschap. Dit komt op het slechtst mogelijke moment voor Reyka. Het zorgt voor haar nieuwste golf van zelfdestructie. Reyka verwaarloost haar moederlijke taken en heeft bijna seks met een vreemdeling in een bar. Maar hij heeft alleen een blauwe condoom en Reyka maakt er een einde aan - ze doet niet aan blauw. Reyka onthult aan haar moeder, Elsa, dat ze haar ontvoerder, Speelman, heeft bezocht. Elsa vertelt haar dat ze de grootste fout van haar leven maakt.

Actors in episode:

Iain Glen, Kim Engelbrecht, Suraya Santos

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Actie
Reyka

Beschrijving:

Geteisterd door het verleden, onderzoekt een gebrekkige maar briljante criminele profiler een reeks brute moorden gepleegd door een seriemoordenaar in de suikerrietvelden van KwaZulu-Natal.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905