Aflevering 6: Reyka S1,E6

Beschrijving van de aflevering:

De familie en collega's van Nandi hebben moeite om het verlies van haar tragische dood te verwerken. Reyka en Samuel voelen zich schuldig omdat ze een intiem moment hadden toen Nandi hen het meest nodig had. Maar voordat ze stierf, slaagde Nandi erin om Soda te identificeren aan de hand van een politiefoto in een line-up. Soda bevindt zich op de vlucht. Hij krijgt hulp van de kerk en een onwaarschijnlijke vriend, Zakes, de politie-informant. Zakes doet alsof hij Soda helpt, maar verraadt hem en brengt hem naar het Msomi-stamhoofdschap en de genade van opperhoofd Msomi. Samuel redt Soda op het nippertje, maar verliest hem in een suikerrietveld waar Soda op mysterieuze wijze wordt neergeschoten.

Show more Show less

Actors in episode:

Iain Glen, Kim Engelbrecht, Suraya Santos

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Actie
Reyka

Beschrijving:

Geteisterd door het verleden, onderzoekt een gebrekkige maar briljante criminele profiler een reeks brute moorden gepleegd door een seriemoordenaar in de suikerrietvelden van KwaZulu-Natal.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905