Aflevering 8: Reyka S1,E8

Beschrijving van de aflevering:

Reyka wordt gevangen genomen door een meedogenloze seriemoordenaar die van plan is zijn moorddadige werkwijze op haar uit te voeren. Maar Hector en Samuel gebruiken alle middelen van de politie om haar op te sporen en helpen Zakes te arresteren voordat hij haar vermoordt. Zakes is gearresteerd en bekent de moord op alle vrouwen in de suikerrietvelden. De gemeenschap voert een ritueel uit om de slachtoffers te eren en Reyka sluit de zaak af en keert terug naar haar leven als moeder van Thuli.

Actors in episode:

Iain Glen, Kim Engelbrecht, Suraya Santos

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Actie
Reyka

Beschrijving:

Geteisterd door het verleden, onderzoekt een gebrekkige maar briljante criminele profiler een reeks brute moorden gepleegd door een seriemoordenaar in de suikerrietvelden van KwaZulu-Natal.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905