Aflevering 3: Reyka S1,E3

Beschrijving van de aflevering:

Reyka wordt gered uit een brandende hut door een mysterieuze geklede man. Ze wordt naar het ziekenhuis gebracht waar haar moeder en dochter erachter komen dat ze is verbrand, terwijl ze probeerde het leven van een traditionele genezer te redden. De werkgevers van de genezer, de familie Tyrone, worden bij de zaak betrokken en beschuldigd van het verbergen van een toverdokter die verantwoordelijk wordt gehouden voor de moorden. De spanningen in het gezin van de Tyrone familie nemen toe, wanneer de erfgenaam van het land, Alex Tyrone, betrokken raakt bij de vreemde gebeurtenissen in de suikerrietvelden.

Show more Show less

Actors in episode:

Iain Glen, Kim Engelbrecht, Suraya Santos

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Actie
Reyka

Beschrijving:

Geteisterd door het verleden, onderzoekt een gebrekkige maar briljante criminele profiler een reeks brute moorden gepleegd door een seriemoordenaar in de suikerrietvelden van KwaZulu-Natal.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905